Přejít na obsah

lukaj

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

lukaj's Achievements

0

Popularita

  1. a jak se tedy spravují spárované telefony a BT-audio apod.? Zadávání jmen do hlasového ovládání kterým je auto vybaveno tedy také nelze plnohodnotně využívat..
  2. lukaj

    Bluetooth

    Ahoj, nevíte někdo jak se dostat přes MaxiDot na nastavení Bluetooth, správu sprárovaných telefonů apod.? Já v položce Telefon vidím jen Tel. seznam, Volaná čísla, Nepřij. hovory a Zpět... Žádné nastavení :( OII FL r.v. 2010 GSM II, MF volant, Swing
  3. Zdravím, Mám OII FL r.v. 2010, multifunkční volant, v autě je GSM II s přípravou pro telefon.. telefon HTC One V telefon je spárovanej v pohodě, načte se z něj tel. seznam, ale nemůžu se nějak dostat do nastavení Bluetooth a dalších voleb v položce "Telefon" na MaxiDotu.. V návodu (viz. obrázek) je x položek, které tam nemám (nebo nevím jak se na ně dostat), teď tedy ani nemůžu jijak spravovat spárované telefony apod. Já když zvolím na MD položku "Telefon" tak se mi tam objeví jen "Tel. seznam" "Volaná čísla" "Nepřij. hovory" a "Zpět"... Tak jak se teda mám dostat na ostatní položky? Díky za rady!
×
×
  • Vytvořit...