Přejít na obsah

Crewe

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    136
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Crewe's Achievements

0

Popularita

  1. Crewe

    Brembo třmeny

    Ahoj. Díky, ale jde mi především o červený.
  2. Zdravím. Chtěl jsem se zeptat, jestli tu má někdo zkušenosti s přiděláváním brembo třmenů na octavii II RS. Jde mi především o vzhled. Teď ale k otázce. Jaký třmeny mám na bazarech hledat. Resp. z jakého auta. Často jsem viděl na bazarech z Mitsubishi Evo, ale nevím, jestli tam sednou. Děkuji, za jakoukoliv radu.
  3. Zdravím chlapy. Kupuji si na Octávii II Facelift (2010) rozšiřovací podložky. Jenom dozadu 20mm. http://www.podlozky-pod-kola.cz/podlozky-pod-kola/eshop/0/0/5/98 Bohužel problém mám v tom, že nevím jaký vybrat šrouby. Dosedací plocha mám kouli. Dělka šroubů bude tedy 45mm. Akorát prostě nevím, jestli zvolit M12 / M14. Díky za případnou radu.
  4. Nene. Taky jsem se divil. Je to tam napsaný. Odpor je pro představu velkej asi 5cm dlouhej a tak 2cm tlustej.
  5. Zdravím. Potřeboval bych poradit. Mám octávii II (2010) - Bohužel mi osvětlení SPZ ukazuje chybu na maxidotu. Tak jsem se rozhodl jako jedinou možnost dát odpory. Koupil jsem odpory (50W), co mi doporučili v AutoRS = říkali, že tímto by se měl problém vyřešit. Bohužel, když nastartuju motor, tak ledky chviličku svítí a pak ihned zhasnou. Nevíte, kde by mohl být problém? Zapojil jsem to takto. U odporů není napsáno ani + ani -. Nějako jsem to odhadl. Díky za jakoukoliv radu.
  6. Zdravím. Mám RS brzdiče a chtěl jsem si na to napsat nějaký logo (Jak to maj brembo), akorát jsem nenašel, jestli má nějaké "logo" octavia. Viděl jsem FS-III, ale to mají obyč. okty, pokud vím? Myslíte, že by brembo nápis vypadal strašně na obyčejných octavia brzdičích? Prípadně díky za radu.
  7. Prosím o smazání. Děkuji
  8. Prodám plně funkční podvolantovou jednotku. Byla v Octavia II FL RS MR 2010. 1K0 953 549 CQ Cena: 500Kč email: m.horacek2@gmail.com
  9. Díky za obrázek . Vypadá to pěkně. Mě osobně se zalíbili Kola: Eta Beta (jofiel, tetsutt) - Bohužel jsem je nikde bazarový nenašel a na nový kašlu (Do 20 bych se nevešel - včetně pneu) Další věc řeším, když mám lesklou bílou, tak jestli jít i do lesklý černý. (známej v pneuservisu mi říkal, ať nejdu do lesklý černý na kolech) - Že matná vypadá hodně luxusně.
×
×
  • Vytvořit...