Přejít na obsah

wiky1008

OctaviaClub
  • Počet příspěvků

    115
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele wiky1008

  1. Cau Sparhawk, omlouvam se, zapomnel jsem to tu sledovat. Já vše sleduji na FB. Dyštak si mě přidejte, jsem tam pod jménem David Winkelhöfer, úvodní fotka I LOVE NY, možná změním časem na fotku s Octavií, až vyfotím nějakou novou. Profilovou fotku mám jak držím iPhone a iPad s krytama New York.. Jsem do něj blázen no :D viz odkaz v podpisu níže. Teď v sobotu se chystám do Prahy na sraz ŠkodaHome.cz, ale nevím, jestli tam dorazím, měl jsem se tam setkat s kamarádem a členem Octavia Clubu - Milan Boška, přezdívka MILDA_TSI. Bohužel v noci na dnešek zemřel :-( Do Prahy pojedu ikdybych na SkodaHome nejel, zajedu navštívit své kamarády.
  2. Ahoj, jsem si jen tak náhodou prošel témata fóra, ve kterých jsem dával příspěvky. No a už jsem se přidal na FB událost ;-) Jinak občas jedu na Plzeňský sraz, další bude tuto neděli 7.května - https://www.facebook.com/events/530734647315695/ Možná by stálo za to napsat Victorovi (prezidentovi klubu), aby vytvořil událost na FB Octavia Clubu, tam přidává klubové údálosti a srazy v regionech.
  3. Přátelé, vůbec to tu nežije :-) Co takhle spanilou jízdu za Paula Walkera ? Na Facebooku je nebo už bylo spoustu těchto událostí, ale na Karlovarsku nikdo nic nepořádá. Ruský K.Vary asi Paula neznají :-( R.I.P. PAUL WALKER :-( Spanilá jízda za Paula Walkera, Karlovy Vary Jízda k uctění památky Paula Walkera, Sokolov
  4. Tak to je on, ale moc se s ním neznám, jenom že tu bydlí, zdravíme se a spíš s tátou se znají. Tak někdy na srázku no ;-) David W.
  5. Zdravím Adame, tak Tě vítáme v OctaviaClubu ;-) Někdy se snad bude konat nějaký malý srazík členů na Karlovarsku, ..... CO VY NA TO, KARLOVARÁCI ?????? a pak myslím, že se plánuje nějaký tradiční zimní sraz klubu "vánoční besídka". V létě je pak tradiční velký sraz v Žamberku. Asi mám souseda Tvého příbuzného - Tomáše Odvody, je to možné ?
  6. Ja uz jsem taky v Zamberku, ale do kempu az zitra ;-) Do registrace jsem dal, ze prijedu dnes, ale mel jsem asi dat, ze zitra, snad se nic nedeje. Nezbořte kemp a hlídejte steaky, ať je někdo nevyfoukne :-)
  7. Tak Tě tu vítám ;-) .. plánuješ také jet na velký sraz do Žamberka ?
  8. To bude lepsi no, priste... asi az na OC srazu v Zamberku ;-)
  9. No, je tady mrtvo v Karlových Varech, jako s tou prací ! :-(
  10. Ja dneska muzu v podstate kdykoliv, to moje omezeni neplati, ale nekdo dalsi se moc nehlasi ;-) Klidne bych v 16:00 a KDE teda ?
  11. Proč ne ;-) aspoň příjdu na jiné myšlenky, než pořád na tu práci, kterou nemůžu pro sebe najít. Vyber místo, moje návrhy: letiště K.Vary - restaurace na Vítkovce, nebo restaurace Pyramida tady pod Globusem, nebo mi to je jedno ;-) Od 16:30 do 17:30 jsem každý den zaměstnán, vozím mamku z práce ;-) Tak před i po se můžeme srazit
  12. Zdar lidi ;-) je tu mrtvo, tak aspoň něco napíšu. Jedete někdo v neděli na "Den ve vzduchu s rádiem Kiss Proton" ? Na letišti v Plasech. Já jenom jestli mám vyhlížet Octavie se samolepkou klubu ;-) Jinak nějaký jarní srazík by nebyl ? Všechno kvete !
  13. Přední světlo na Skoda SuperB I. Cena: dohodou, možno i výměna za nějaký jiný doplněk do auta Osobní předání: Karlovy Vary a okolí nebo odeslání poštou na dobírku nebo po platbě předem na účet Kontakt: wiky@email.cz nebo 606747130 případně i zde SZ
  14. Tak to je škodaaa ;-)
  15. No, teď mi upozornění přišlo ;-) Budu sledovat častěji ;-)
  16. Dneska večer koukám na Superstar, ale tento večer je jinej, než si myslel, co ? ;-) No, zase mi nepřišlo upozornění na novou zprávu. Mám toto téma ve sledování a chodí mi upozornění, jak se tomu zachce. Takže sem občas nakouknu, ale nakoukl jsem pozdě :-(
  17. To je teda ;-) Je tu mrtvo, ale to bude asi zimou, ikdyž právě proto by to mělo žít tady, ne ? Už se těším na jaro, až umeju Octu, vyčistím a poupravím.
  18. Ahooj, koukám, že jsem aspoň o nic nepřišel. Nějak jsem zapomněl sledovat kdy co a kde bude. A email z fora mi nepřišel, že jsou tu nové zprávy. Nevím jak to tu funguje to upozorňování. Navíc pátek jsem měl narvanej od rána. V poledne na poštu Czech Point kvuli práci. Potom pohovor v restauraci Pyramida (bohužel ta firma Partners a.s. hledá jen manažery, na to já nejsem, ale ozvou se mi za 2 měsíce, to budou hledat technické typy). Pak jsem jel pro mamku do práce a pak společná rodinná cesta na volby ;-) Takže bych mohl asi taky až po 20.h, jak tu někdo psal. Nyní můžeme plánovat příští srázek, ne ? Neusínáme na vavřínech ;-)
  19. Jo, souhlasím. Ja jsem pro. Třeba pokec u kafe nebo horké čokolády ;-) Vyberte místo a termín, já se přizpůsobím vám zaměstnaným, ale v pátek 11.1. jdu na pohovor, tak se to možná změní ;-)
  20. SEDA: jsem ujetej no, do New Yorku ;-) SPOOKY: do muzea se muze vzdycky, cocacola kamion tu je jenom jednou za nekolik let ;-) posledne tu byl v roce 2009, no a muzeum bude lepsi az bude i pekne pocasi nekdy na jare nebo v lete ;-) to si udelam vylet
  21. Každý má svůj názor ;-)
×
×
  • Vytvořit...