Přejít na obsah

Skoda Fabia

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontakty

  • Website URL
    http://

Informace

  • Zájmy
    Auta (tovární tuning), Hudba, Sport, PlayStation 3

Skoda Fabia's Achievements

0

Popularita

  1. Tak se s Vámi přátelé loučím, Fábka šla do světa. Přecházim k Japonský Hondě ;-)
  2. ahoj, dík za pochvalu mý Fábky, a díky i za nabídku na díly, ale už je asi nebudu potřebovat, na jaře budu kupovat nový auto a do Fábky už nechci cpát peníze :-)
  3. Tak přidávam pár fotek po důkladnym čištění :-)
  4. Novej zadní nárazník i s koncovkou :-) Ještě musim káru pořádně vycídit ať se leskne :-)
  5. Tak na Fábce už je i zadní RS nárazník, vejfuk, nový rádio, řadička a ještě pár dalších věcí :-) Po umytí přidám nový fotky :-)
  6. tak to už je pozdě, nárazníky sou už objednaný :-D
  7. No, on to nebude jenom čip, budu tam muset hodit ještě pár věcí, aby to mělo 100 koníků :-)
  8. Tak tohle je moje Fábie 1.4 16V 55KW, koupil sem jí v září 2010, kdy měla najeto 133 000 km, rok výroby je 2006. Pár úprav už je hotovejch, ale pořád je ještě na čem pracovat :-) Zatim sem tam hodil liťáky z Fabie RS s pneu Yokohama 205/45 R16. Brzdy sem nalakoval na červeno. Nalakoval sem kryt motoru na červeno a logo na krytu ručně vymaloval (pěkná pakárna, ale výsledek je pecka) 1DIN autorádio Pioneer Nová anténa (20cm) Sportovní vzduchovej filtr Řadička i s manžetou z pravý kůže, origo Škoda, komplet černá. Žárovky H7 super white (svítěj fakt skvěle) Přední RS nárazník s krytkama mlhovek komplet v černý barvě. Sundal sem rámeček na přední RZ. Stěrače typu FLAT (fungujou fakt dobře) Zadní RS nárazník Koncovka výfuku RS Kovový pedály ala RS Svíčky Denso Iridium IK20 Další úpravy sou v pořadí: Střecha a B sloupky komplet černý Výměna sedaček, koukam po těch z Fabie GT Rozpěrná tyč na přední nápravu Budíky s MAXIDOTEM Volant z Fabia Rs Madlo ruční brzdy z Fabie RS Vyklápěcí držák na nápoje vedle rádia Zvýšení výkonu (chip, vejfuk, sportovní vzduchovej filtr a svíčky už tam sou)
×
×
  • Vytvořit...