P2M Odesláno Září 8, 2011 Sdílet Odesláno Září 8, 2011 Prodává se moje bývalé autí, kamarád ho ode mne koupil letos v únoru a nyní se zhlédnul v něčem větším... :lool: Takže: Ford Focus II Combi Cena 210.000,- Kč - rv. 04/2007 závod Saarlouis - v dubnu 2008 jsem si ho dovezl z DE jako Jahreswagen od Ford dealera s 19tkm - nehavarováno - momentálně najeto 62tkm - servisní knížka, servisováno u Auto Valoušek, kompletní servisní historie vč faktur bude předána a vozem - auto nebylo nikdy v kartáčích, umýváno pouze ručně s přípravky Dodo Juice atd. - motor 1.6 TDCi 80kW - 5 rychlostí - ESP+ABS+ASR+brake assist - airbagy čelní, boční, hlavové i vzadu - výhřev čelního okna, zrcátek a ostřikovačů - výhřev předních sedaček - tempomat - ovládání radia pod volantem - radio s CD a aux in - dvouzónová digi klima - elektrická okna vpředu - zatmavená skla od výrobce - pískovaná okna EUROVIN - technologie AUTODOT Cebia - letní obutí AEZ WAVE 16" s 205/55 R16V Continental SC2 (2008) - zimní obutí kola Design Ford 16" s 205/55 R16V Good Year UG7+ (2008) - bezpečnostní šrouby McGard - originální bixenony přestavěné na ovládání kolečkem - k vozu jsou i původní halogenové světlomety zbytek výbavy viz přiložený výpis z Fordí "Etky" Auto je stavu jak šlo ode mne, dám za něj ruku do ohně. Kontakt na prodávajícího: Michal Šebek Beroun sebek.michal@email.com 733 681 783 Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky