Přejít na obsah

Zelený cultík

Guest chipmann

Doporučené příspěvky

No to jo, to je pro někoho, kdo má kolíky v břichu a nemůže se ohnout vypustit olej klasicky spodem. Jo a má moc rád svůj motor. :)

mě šlo právě o to zahřívání motoru ty voe tohle mi někdo provést tak ho utluču mont pákou ;)

Odkaz ke komentáři

si je chtěl kupovat kámoš..prej přece nevyhodí 10tis za gumy.........naštěsti už ho to přešlo..bo spíš jak sem se mu furt smál že na lyng-long jezdí jen lu-lin :) tak se na to vysral...i když našel prej za stejnou cenu.ale už nechce říct co..abych se mu nesmál :) ;)

Odkaz ke komentáři
si je chtěl kupovat kámoš..prej přece nevyhodí 10tis za gumy.........naštěsti už ho to přešlo..bo spíš jak sem se mu furt smál že na lyng-long jezdí jen lu-lin :) tak se na to vysral...i když našel prej za stejnou cenu.ale už nechce říct co..abych se mu nesmál :) ;)

No dnes vyšel test ve světě motorů a dopadly příšerně :palec::palec::palec:

Odkaz ke komentáři
Co sis objednal za pneu? Na 18"? co to je Kumho? ty se pry sjizdeji rychle.. Nebo.. ?

ale je dobre, ze nejdes do nejakejch Čín.. :smich:

Kumho KU 31 už je mám nějakou dobu a jsem s nima spokojený no výdrž jde to :smich:

Odkaz ke komentáři
Kumho KU 31 už je mám nějakou dobu a jsem s nima spokojený no výdrž jde to :smich:

Ale stejne, nova guma je proste nova guma.. hodne lidi si na takhle velky kola nikdy novy nekoupi..

pak je to o drzku celkem.. :smich:

vcera jsem testoval novej podvozek a zacal se mnou zavodit jedem magor se superbem

a musiim rict, ze ty 15" pneu se mi asi ve 130 v zatacce malem vyzuly z plechu.. :smich:

Odkaz ke komentáři
Ale stejne, nova guma je proste nova guma.. hodne lidi si na takhle velky kola nikdy novy nekoupi..

pak je to o drzku celkem.. :smich:

vcera jsem testoval novej podvozek a zacal se mnou zavodit jedem magor se superbem

a musiim rict, ze ty 15" pneu se mi asi ve 130 v zatacce malem vyzuly z plechu.. :smich:

ty voe jen tiše závidím já si ho snad taky pořídím

Odkaz ke komentáři
ty voe jen tiše závidím já si ho snad taky pořídím

Jako ja se tesiim na leto a na vetsi kola, v tomhle jeste neni ta poradna zabava.. :smich:

+ by to chtelo mozna jeste nejakej konik navic, ale uviidime co nam dovoli novy naraznik

ale jako investice to neni zas tak velka, navic ty origo tlumice uz taky maji neco za sebou..

Odkaz ke komentáři
Jako ja se tesiim na leto a na vetsi kola, v tomhle jeste neni ta poradna zabava.. :smich:

+ by to chtelo mozna jeste nejakej konik navic, ale uviidime co nam dovoli novy naraznik

ale jako investice to neni zas tak velka, navic ty origo tlumice uz taky maji neco za sebou..

no právě že už nemám tlumiče v nejlepší kondici

Odkaz ke komentáři
pěkné číslo.....to se dáááááá

budeš s tím ještě něco dělat bo už na to kašleš?

letos chci nějakou změnu nejdříve trysky +chip od TDIfuna a jestli to půjde dál tak klasika větší turbo 96kw +sání no uvidíme :huh:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...