Radek20VT Odesláno Září 28, 2011 Sdílet Odesláno Září 28, 2011 Ahoj, budu mít RS křídlo na O1 combi, ale nevím jak se montuje. Koukal jsem do dílenské příručky, ovšem tam je postup jen pro liftback. Ovšem někde jsem se dočetl že se to snad montuje do otvoru pro brzdové světlo na zadních dveřích. Jestli někdo ví, prosím poraďte. Díky, Radek... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krtek Odesláno Září 29, 2011 Sdílet Odesláno Září 29, 2011 Ahoj, budu mít RS křídlo na O1 combi, ale nevím jak se montuje. Koukal jsem do dílenské příručky, ovšem tam je postup jen pro liftback. Ovšem někde jsem se dočetl že se to snad montuje do otvoru pro brzdové světlo na zadních dveřích. Jestli někdo ví, prosím poraďte. Díky, Radek... Myslim ze to tak je ze se to montuje do toho otvoru na brzdovem svetle pac svetlo se dava pak pod kridlo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Termiks Odesláno Říjen 3, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2011 Taky bych se přimluvil za nějaký rady, RS křídlo už mám i světlo, teď už jen to namontovat. Asi lepením? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krtek Odesláno Říjen 3, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2011 Taky bych se přimluvil za nějaký rady, RS křídlo už mám i světlo, teď už jen to namontovat. Asi lepením? Urcite lepidlem pac u nas ve Skodovce to delali lepidlem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.