beedone Odesláno Srpen 11, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2009 Ahoj uz som to omylom placol do OII ale aj tak nejde mi elektr. okno na zadnych dverach len cvaka a inak nic ,neviem ci mechanicky alebo el. problem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 12, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2009 Možná stahovačka ,sundej tapec a podívej se. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 12, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2009 Jj jak psal neználek vypadá to na stahovačku já bych to typoval na ten plast a jestli jsi to už namotal tak je asi v háji :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
beedone Odesláno Srpen 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2009 jo tak zadni neslo a tedko padlo i spolujezdcovo tak mi to v servisu podlozili prknem a ze je to stahovacka ,rikal ze 3500 nova, tak to me pos.er :) no tak hledam tedy stahovacku mozna i dve :) Tapec jsem dal dolu ale ja co mam Octavku ani ne mesic jsem nevidel ani fň :P Tak jeste ze mam klimosku :lool: tak me to okno nestve 0 Citovat Odkaz ke komentáři
eero Odesláno Srpen 26, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2009 jo tak zadni neslo a tedko padlo i spolujezdcovo tak mi to v servisu podlozili prknem a ze je to stahovacka ,rikal ze 3500 nova, tak to me pos.er no tak hledam tedy stahovacku mozna i dve :D Tapec jsem dal dolu ale ja co mam Octavku ani ne mesic jsem nevidel ani fň :D Tak jeste ze mam klimosku :D tak me to okno nestve ;) měl jsem ten samej problém, taky mi nešlo zadní okno a stahovačka mě stála nová 1500,- a když koukneš na aukro, je jich tam taky pár k sehnání 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Srpen 26, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2009 Zbytocne zhanat na aukre, ked mame tunajsi bazar, bazar na SH a este weby ako www.skoda-dily.cz a www.cc-autodily.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.