Přejít na obsah

Xenony a Bi-Xenony

Lubo24

Doporučené příspěvky

To jsem se bal prave... ono sehnat xenony neni zas takovy umeni, ze, ale poskladat to tak, aby to bylo jako z tovarny, to uz je horsi. U nas mame hodne prisnou STK, tam nic neukecam, tak se na to asi vykaslu :)

Odkaz ke komentáři

Jo, skoro bych zapomnel...

Potrebuju poradit, teda, ne ja, ale kamarad. Ma Octavii predface rok myslim 99 a chtel by dat xenony. Musi neco delat s RJ, aby mu to vsechno fungovalo? Treba zmenit generaci nebo tak?

Odkaz ke komentáři
Guest kcholajda

Chlapi a děvčata, nevíte někdo co dělat - mám namontovaný origo xenony na původní kabeláži (vcelku vklidu), jen bych potřeboval, aby při přepnutí na dálkový xenony neshasly - víte někdo čím to udělat????

Odkaz ke komentáři

No tak já se přiznám jsem to prase co má HIDovou sadu, ale nechal jsem si ji seřídit aspon. Svítí to ted míň jak když nebyly seřízený ale furt o 100% víc jak ty púvodní halogeny s těma to bylo strašný at už jsem měl s větší svítivostí nebo bez. Když proti mě jede auto s origo xenonama (pokud se nepletu tak starý xenony na starších autech neměli čočky) tak mi to dost vadí když jedou proti mě a jak vemou nějakou díru tak to oslní i když jsou origo a seřízený. Nevím potkávám dost lidí co maj HIDový sady a zvyk jsem si. Už ani nesleduju kdo co má. Když si tu HIDku nechá aspon seřídit tak proč ne at si s tim jezdí stejně mu dřív nebo pozdějš odejde oproti originálu. Jezdim takhle v 10-12 v noci dost cestou která vede lesem a furt tu někdo cestuje občas ty lidi fakt nechápu nebo jestli se nemaj rádi jít po hlavní silnici lesem která spojuje 2 ne zrovna malý města skoro o půlnoci a maj hnědou budnu a tepláky. To mít ty původní žárovky tak ho vidíte až pár metrů před sebou což se mi dost krát už stalo.

Odkaz ke komentáři
Chlapi a děvčata, nevíte někdo co dělat - mám namontovaný origo xenony na původní kabeláži (vcelku vklidu), jen bych potřeboval, aby při přepnutí na dálkový xenony neshasly - víte někdo čím to udělat????

Nevim jak to u nich je ale máš odděleně dálkovku a ten xenon že jo?

Upraveno uživatelem Sentinel
Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

mno kluci jako fízl Vám to řeknu asi takhle pokud vás s tim zastaví obyčejnej hlídkař tak vám nic neudělé ptž ti se zaměřujou hlavně na technickou, doklady a zelenou kartu ale pokud vás stopne dopravák tak vám narovinu řeknu že vás na to udělá ptž nejen že musíš mít ostřikovače ale taky musíte mít automatický naklápění světel (ne manuální) a pokud to nebude fakt nějakej vocas a podívá se do techničáku kde budete mít r.v. 97-00 a v předu fejs tak je to taky na pokutu ptž je to zásah do vozidla kterej musí být povolen .... a je toho fakt hafec .... detajli nepovím nejsem dopravák :-)

Odkaz ke komentáři

No každopádně souhlasím s Novicem"fízlem"...mám už zkušenost z bývalého vozu BMW,dal jsem si tam HID sadu a vrátili mě z technické.Důvodem bylo automatické naklápění namontované na zadní nápravě...kvůli zatížení vozu...to musí být,což HID nemají.Ostřikovače mám,jelikož mám L&K.Nicméně origo xenony...celé lampy...stojí min.10tis.Když už ,tak origo,jinak nemá cenu to plácat.

Odkaz ke komentáři

Znamej ma taky takovou nedavnou zkusenost s NELEGALNI HID sadou, a dobre mu tak ! taky sem mu to rikal... .. kdyz uz chcete neorig xenony tak jedinne do cire optiky a pouzit verzi s cockou, vybojka musi mit clonu/cocku jinak bude vzdy oslnovat i sebelepsi serizeni nepomuze! O nivelaci/cidlech slisim poprve kazdy vzdy sousi jestli jsou naklapet... a ostriky jsou taky k nicemu stejne to nevycisti a akorat to placa vodu.. je lepsi to pripadne na benzince casem omejt..

Jinak byl bych pro ...nemas cocku a mas tam HID sadu .. pokuta aspon 2000,- na miste.. posledni dobou takovejch debilu s HID sadama potkavam a treba za deste bych to nikomu nepral... :palec:

Upraveno uživatelem JasteR
Odkaz ke komentáři
Znamej ma taky takovou nedavnou zkusenost s NELEGALNI HID sadou, a dobre mu tak ! taky sem mu to rikal... .. kdyz uz chcete neorig xenony tak jedinne do cire optiky a pouzit verzi s cockou, vybojka musi mit clonu/cocku jinak bude vzdy oslnovat i sebelepsi serizeni nepomuze! O nivelaci/cidlech slisim poprve kazdy vzdy sousi jestli jsou naklapet... a ostriky jsou taky k nicemu stejne to nevycisti a akorat to placa vodu.. je lepsi to pripadne na benzince casem omejt..

Jinak byl bych pro ...nemas cocku a mas tam HID sadu .. pokuta aspon 2000,- na miste.. posledni dobou takovejch debilu s HID sadama potkavam a treba za deste bych to nikomu nepral... :)

debilů????Ono 14tis za nový světlo s čočkou je docela dost pro někoho víš

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...