Sup Odesláno Listopad 12, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2011 Nazdar kolegove. Mam SII, nejstarsi typ r.v. VII/2008 1.9 77kW. Do teto verze byla montovana spojka SACHS. Tato sada byla problemova u vsech ctyrech aut, ktera ve firme mame. U jednoho auta se podarilo dotlacit vyrobce k vymene za sadu LUK, od te doby zcela bez problemu. Nyni bohuzel zacala moje spojka prokluzovat a je jenom otazkou casu, kdy ji budu muset vymenit. Uvazuji i o nahrazeni celeho kompletu za sadu s jednohmotovym setrvacnikem, konkretne od VALEO. Na jedne strane predpokladam, ze jednohmotovy setrvak prezije zbytek auta, na druhe strane jsem zaslech i nazory, ze potom vibruje skrin a podobne. Shanim proto nekoho, kdo ma jednohmotak na aute, pripadne kdo ma nejakou jinou zkusenost. Dik moc. Jirka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Listopad 14, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2011 Zdravím .. Jednu hmotu nedoporučuji ... je to opravdu hodně znát .. komfort K.O. nevím teda kolik najedete ale spojka vydrží běžně cca 200 tisíc km .. zatím .. kdyžtak kontakt v podpise.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jELDA Odesláno Listopad 19, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2011 moje prodejní zkušenost je taková - nejvíce se prodává dvouhmota SACHS dále LUK - bez problémů a reklamací. Taxikáři nebo zakaznící s chipem berou originální jednohmotnostní sady vydrží mnohem vice jak dvouhmota .- (jako alternativu to nabízí i Škodovka) . Valeo sadu máme také v nabídce ( jednohmota ) těch se prodalo jen pár. Co dělá jednohmota na voze ví Garny líp než já :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 20, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2011 Jak píše Garny, komfort KO, začneš si pak myslet, že je převodovka na výměnu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Září 12, 2012 Sdílet Odesláno Září 12, 2012 jeden malej OFF .... plati to ohledne toho komfortu take treba na Passata B5,5 (3BG) 1,9 TDI 130HP 5-kvalt r.v. 2004 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.