Petas.1 Odesláno Listopad 30, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2011 Prodám přední RS nárazník (O1) v laku " zelená natural metalíza " . Je v perfektním stavu , včetně všech mřížek , tj. 1x velká a 2x malá + 2x lišta lakovaná (stříbrná metalíza) . Namontovat a jezdit . Cena 4500,- plus poštovné , nebo osobní odběr . Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Prosinec 25, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2011 Je ještě k mání?? :-) Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Prosinec 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2011 Je ještě k mání?? :-) Ahoj, ještě je doma , ale už je zamluvený . P. Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Prosinec 25, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2011 Ahoj, ještě je doma , ale už je zamluvený . P. Ahaa :-( tak kdyby to náhodou nevyšlo tak bych jej bral ;-) Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Prosinec 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2011 Dobře , a odkud jsi ? Jinak kdybys měl zájem ještě třeba i o něco jiného , tak mám ještě pár zajímavých věcí. Přešel jsem na OII , tak mi z jedničkové Octávie zůstalo ještě pár věcí které jsem si nechal , a nebo i takových , které jsem vůbec na auto nestačil dát, takže nových a bylo by to za levnějc jak v obchodě. Vypisovat se mi s tím nechce , až kdyby jsi třeba měl zájem. P. Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Prosinec 25, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2011 Jsem ze Šternberka (Olomouc) no a pokud jsi měl RS tak o pár věciček bych i zájem měl :) Napadají mě kola, volant atd... takove drobnosti mám TDI takže věci k motoru a spol. jsou mi naprd ;-) Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Prosinec 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2011 Jsem ze Šternberka (Olomouc) no a pokud jsi měl RS tak o pár věciček bych i zájem měl :) Napadají mě kola, volant atd... takove drobnosti mám TDI takže věci k motoru a spol. jsou mi naprd ;-) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Přes SZ Odkaz ke komentáři
MAIDEN Odesláno Prosinec 26, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2011 Péťo,proboha vždyť už je i zaplacenej :lool::lool: Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Prosinec 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2011 Péťo,proboha vždyť už je i zaplacenej :lool::lool: A na cestě k tobě . Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky