Přejít na obsah

Modra je dobra

Doporučené příspěvky

nalietane ma hooodne asi 240 tacov ale servisna knizka nepusti az na pokadene el. okna vsetko fachca jako ma.

Polestili sme ju a hned je jak nova este par krat a zmiznu drobne skrabance ,uz teraz mrncim ze to chce nove kola :palec:

Milujem tento motor, jak ju stvem jako chcem tak som sa dostal na priemernu 6.3L na 100km

a to som furt mal plne auto pasazierov a frcala klima.

Za par dni bude mat test na ceste CR -SK cca 600km a o tyzden zas opacne ;)

Dufam ze na tie okna najdem spriazenu dusu co mi pomoze :palec:

Minimalne tato stranka ma potesila ale v servise vraj znalec vravel ze to mam zamotane , no neviem co sa da zamotat :smich:

lanovody

Odkaz ke komentáři
Dakujem,po dovolenke zacnem riesit drobnosti ako krytka zrcatka v slnecnej clone ktora mi dnes padla do lona :) a samoska tie spetaky ,je normalne ze jeden je vacsi a druhy mensi? :))

Zajtra lestim kola .

Jo a po dovci sa stanem clenom klubu ,no fcil sporim na utratu doma :)

Jo jo taky sem mel jedno zrc menší ale není problém to prohodit za větší seženeš ho na každé vrakárně,na novějších oktulích byly už větší!

Odkaz ke komentáři
JO jo bude taky to mám v elektrice. menil sem to na parkovišt,jsou to 3 šrouby,sundáš vejšk.repro na dveřích tam jsou 2 a 1 pod tapcem rozpojíš svorkovnici a nacvakneš tam to nové. Nejsem žádný montér Kolja :) a zvládl jsem to. Taky jsem se řádně pochválil :) :)

Taky te chvalim ,tapec jiz byl dolu i repro ponevac mi spadlo okno :)))))

Nejakou praxi za ty 2 tydny co ji mam jiz mam :)

Odkaz ke komentáři
  • o 6 měsíců později...
  • o 3 měsíce později...

Nejak som pozaspal udialo sa hodne

Bola kradez potom stastny nalez

Potom oprava a nejake vymeny nutneho

Tak vymena v prvom rade zamkov baterie (doporucujem EXIDE)

teraz pred nedavnom olej a ol. filter , hned aj vzduchovy a schytala to aj spotovacia tycka riadenia

v podstate udrzba a prelestenie povrchu profi pastou

post-738-1276113223_thumb.jpg

post-738-1276113260_thumb.jpg

post-738-1276113298_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
No po pravdě..........setkal jsem se s tím poprvé!!

Asi to chce i mega stesti

\

Čeští policisté najdou každé sedmé kradené auto - nejméně v Evropě

Praha – Policie má i letos potíže s objasňováním krádeží aut. Nemilé překvapení zažilo letos už téměř 7,5 tisíce majitelů vozidel. Policisté vypátrali ze všech ukradených aut jenom asi 14 procent, tedy každé sedmé. Nejčastěji přitom mizí auta z ulice – především ty nejprodávanější a nejběžnější modely. Policie je ve většině případů bezradná.

nechcem to tu zasekat ale tot som musel :smich:

Odkaz ke komentáři
To teda chce mega štěstí!!!! Kolego teď odbočím,co ten filtr fůůůůůůj :smich:

Jo filtr ten tam byl a nebyl cas na vymenu a po kradezi zustal cas a pomenilo se trosku :) to tam byla zbirka broucku od komaru po srsne :D)

Je blbe kdyz neni cas ani garaz uff,na leto cili tedko zustaly rozvody nejak za par tisic km

Upraveno uživatelem beedone
Odkaz ke komentáři
Jo filtr ten tam byl a nebyl cas na vymenu a po kradezi zustal cas a pomenilo se trosku :D to tam byla zbirka broucku od komaru po srsne :lol:)

Je blbe kdyz neni cas ani garaz uff,na leto cili tedko zustaly rozvody nejak za par tisic km

JJ tak to jsem na tom stejně!! Dnes jsem byl na výměně oleje a filtrů (vzducháč byl skoro jak ten tvůj ale pššššš ;) )a už mne čekají jen rozvody,teda pokud se něco nevys..... :huh:

Odkaz ke komentáři
JJ tak to jsem na tom stejně!! Dnes jsem byl na výměně oleje a filtrů (vzducháč byl skoro jak ten tvůj ale pššššš ;) )a už mne čekají jen rozvody,teda pokud se něco nevys..... :huh:

Jak vis o nekom kdo zvlada rozvody za rozumnou cenu pisni sz alebo 605025007 sice jeste casu dost ale aspon si to zjistim. dik

PS: este furt nemam zpetak v barve :D

ale si zatukam e moturek jede jak hodinky furt

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...