Přejít na obsah

Octavinek

Doporučené příspěvky

Ahoj Všichni tady! Tak nastal čas ukázat to mé Óčko na tom našem novém fóru....nemohl jsem dřív, protože bych se mezi Vámi styděl!

post-29-1245695035_thumb.jpg

Octavia byla vyrobena na konci roku 1998 s motorem 1.8 Turbo 20 V 110Kw/150Hp model SLX s výbavou: 2 x airbag, manuální klima,4 x el.okna, ABS/EDS.... První majitel nechal předělat manuální klimu na automatickou, ale nějakého nejasného původu a ´la Audi.

post-29-1245695138_thumb.jpg

Koupil jsem jí na začátku roku 2006 se 71 000 km a tak to vše začalo :-))))

Takhle nějak vypadala:

post-29-1245695262_thumb.jpg

Nekoukejte na to že je z AAA - ta moje byla koupena na inzerát...foto je pouze orientační, původní se nedochovali...škoda.

Postupem času začala přestavba na Facelift model RS, nárazníky, muzika, Alarm s dálkovým startem

post-29-1245695486_thumb.jpg

post-29-1245695511_thumb.jpg

Po nešťastné události se povedlo dodělat face zadní části

post-29-1245695785_thumb.jpg

post-29-1245695856_thumb.jpg

A nalepit spoiler

post-29-1245695811_thumb.jpg

Loni se povedlo zakoupit 17 " kola Spider s Pneu 225/45 R 17 Continental Sport contact 2 a autíčko si chrochtá

post-29-1245696012_thumb.jpg

Z jara jsem zvýraznil trochu třmeny

post-29-1245696035_thumb.jpg

Poslední radostí kterou jsem si udělal bylo překopání interiéru v kvalitnějším podání....

Zakoupení 3 ramenného volantu a potažení novou perforovanou kůží (www.volanty.cz)

post-29-1245696138_thumb.jpg

Rekonstrukce sedaček v autointeriéru (www.autointerier.cz) na tvar a design RS

post-29-1245696192_thumb.jpg

post-29-1245696209_thumb.jpg

V Autointeriéru umí i potáhnout tapece dveří do látky RS, zadní tapece jsem koupil origo, tak bylo potřeba sehnat přední, nedařilo se, tak jsem přistoupil k variantě potažení středů

post-29-1245696257_thumb.jpg

post-29-1245696274_thumb.jpg

Tak ruční brzda už je potažena do perforované kůže, taky z autointeriéru

post-29-1245696380_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Octavinek
Odkaz ke komentáři
ty sedačky jsou moc hezký, akorát tahle světlá barva je docela choulostivá, znám to z mých rs sedaček ;)

Já vím, měl jsem už potahy od MADu s tou samou látkou! A říkal mi to kamarád z vrakoviště! Dávali čistit do Sonaxu RS sedačky a látka zežloutla! A hlavně se ta látka i zatrhává! Chce to být opatrný, ale říkej to každému, koho vozíš! :)

Odkaz ke komentáři

mno právě, sou lidi kterým to mužeš řikat pořád dokola, ale jelikož to neni jejich tak jim to je jedno .. ale teď už vozím jenom ty lidi který to pochopili a dávaj si na to pozor :D .. nejhorší je snad voda, stačí pár kapek a ta špína je pak vidět jak nevim co :( ..

Odkaz ke komentáři

Výhledově v plánu:

výměna zadního dílu výfuku za RSový

post-29-1245757168_thumb.jpg

oprava zadního nárazníku (po nárazu chuligána na parkovišti Globusu v Praze na Zličíně - který ani nedal vědět proč mi pocuchal zadní nárazník) :D

oprava / výměna krytu levého zrcátka (prasklé)

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o měsíc později...
  • o 2 týdny později...

Tak jsem na Aukru vydražil černý strop + plasty sloupků...měl jsem si ho převzít osobně..ale prodejce přestal komunikovat...to jsem se pěkně naštval! No tak jsem připravené peníze na stropnici investoval do něčeho jiného..koupil jsem na vrakovišti stropnici..nechal jí podle Seth-a poflockovat do antracitové barvy..hned jak bude..hodím fotky...koupil jsem vrchní plasty sloupků clony a madla..a nastříkal je na černo! Vše jak bude po kupě ukážu!

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Tak je to tady, v úterý jsem udělal akci stropnice, vypadá to fakt suprově....díky díky Sethovi za inspiraci.....

Takže stropnice po vyluxování připravena na montáž...ještě jsem jen vyřízl dírky na zadní stropní světýlka...

post-29-1255070441_thumb.jpg

Nestíhal jsem fotit průběh demontáže a montáže...i když jsem to pohodově dělal 4 hodiny...neboť jsem ještě dostříkával nějaké drobnosti. Ale tady je finálová podoba...Ještě musím doladit stropní světýlko..které bude černé taktéž...to snad bude během týdne namontované také?

post-29-1255070463_thumb.jpg

post-29-1255070470_thumb.jpg

post-29-1255070488_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak abych se moc netěšil na montáž stropnice.....tak jsem v sobotu někomu překážel v cestě...auto bylo zaparkované hned u baráku...a trochu se mi podepsal klíčem na blatníku a části kapoty :smich:

post-29-1255071357_thumb.jpg

...nepochopil jsem proč i na nárazníku?? :pivo: A to se snažil už o pár centimetrů výš, tam to nešlo...tak mi udělal znak Nike :) níž!

post-29-1255071380_thumb.jpg

Aby to nebylo málo odnesl si zřejmě jako odměnu za vykonanou práci - chrom čepičky (které mi dal kámoš 2 dny před tím) a na některých kolech i chrom krytky ventilků...zbyla jedna čepička...a ta zmizela o den později...To mě ani tak netrápilo...horší jsou ty škrábance!

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...