juraj351 Odesláno Duben 8, 2011 Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 vyzera to pekne :) kedze mam presne taku istu mozem aspon porovnat :) akurat mam predohrabku ;) ale inac nechcem do toho neako rypat mozno len blba fotka tie koncovky nemas ich nahodou prehodene ?? sa mi zda ta vo vnutri kratsia ako vonkajsia nemalo by to byt naopak?? :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Duben 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 Dík. Ty koncovky jsou už upravené (posunuté)-až bude chvilka dám foto :( (tamto foto ber s rezervou-je to mobilem :) ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 8, 2011 Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 Se říká, že kola dělaj auto, ne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Duben 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 to 'juraj351': Zde to je jak má být 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Duben 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2011 Nějaké novinky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Duben 17, 2011 Sdílet Odesláno Duben 17, 2011 a darecky od manzelky nebo se mylim? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Duben 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2011 to 'italik': Ano, koberečky jsou od manželky Lišty prahů jsem si nadělil sám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 18, 2011 Sdílet Odesláno Duben 18, 2011 kdo ti dodělával climatronik? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Duben 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2011 Jarda alias. Rolbař :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Květen 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2011 Jsem v sobotu (30.4.) vjel do jedné garáže... Vitamins instaled Zajimavé bylo prvotní měření serie = 118PS (což odpovídá 86,7kW) Možná něco dělá i Verva Diesel a VIF aditiva. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Květen 2, 2011 Sdílet Odesláno Květen 2, 2011 hezky pěkně no na to, že jsi s tím autem nechtěl nic dělat, tak je to hezký....jak dlouho to trva to čipnutí? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Květen 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2011 Jo jo. Nechtěl jsem MAxíka-mám ho, nechtěl jsem 17-cky - mám je, nechtěl jsem chip-mám ho.... No znáš to. Nejdřív nic a pak ric No záleží jak si s tím kdo pohraje. U mě to bylo na 3x. 1. fáze - měření seriové verze Jak jsem již psal-docela nás překvapilo že jsme naměřili 118PS což tedy 77kW neodpovídá Ale jezdím na Vervu a dávám VIF aditiva takže to má možná vliv. 2. fáze - 1. verze softu a měření Po změření první verze tak jsme tam měli 185PS a kolem 360Nm. To bylo moc (s ohledem na origo spojku a turbo) tak jsem chtěl níž. Ale špatné by to nebylo 3. fáze - 2. verze softu a měření Změřeno 150,12PS a 341,64Nm. Tak jsem si to představoval. Rozhodně s ohledem na spojku pod 350Nm. Dojmy: Dříve byl znát turbo efekt a pak zkomírání-propad výkonu. Což je vidět i z grafu. Nyní motor táhne a propad nepociťuju Motor si ani neučoudne (s úsměvem vzpomínám na chip kolegovy Audiny - saze, saze a saze). Chipem jsme pořešili i EGR off softvérově a teplé starty. Nyní teplý motor chytá na drc. Přijel jsem tam v 10:00 odjezd 12:00 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Květen 2, 2011 Sdílet Odesláno Květen 2, 2011 co se týče chipu tak to je docela pohodička, hlavně ta práce je teda fakt velkej fofr. co se týče těch úprav, tak když jsem sednul do svojí OII poprvé (přechod z fabie) tak jsem si říkal, to auto je dokonalý, tohle prostě už je "dospělý" auto.... no a ještě to není ani rok a zjistil jsem, že ambiente je fakt málo a proto proběhne během 14dnů změna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Květen 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2011 Změna ve smyslu celého vozidla nebo nějaké modifikace na stávajícím? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Květen 2, 2011 Sdílet Odesláno Květen 2, 2011 měla být modifikace stávajícího vozu, ale proběhne nakonec změna celého vozu, protože ve výsledku vyjde levněji a bude to více ku prospěchu věci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Květen 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2011 Hlavně to možná i omladíš, že? A nějaké bližší info? Model, motor, kola etc.? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Květen 2, 2011 Sdílet Odesláno Květen 2, 2011 psal jsem ti SZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 2, 2011 Sdílet Odesláno Květen 2, 2011 Jsem v sobotu (30.4.) vjel do jedné garáže... Paráda, takže spokojenost ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Květen 2, 2011 Sdílet Odesláno Květen 2, 2011 Tak jsem již psal-docela nás překvapilo že jsme naměřili 118PS což tedy 77kW neodpovídá Ale jezdím na Vervu a dávám VIF aditiva takže to má možná vliv. U 1,9 je to bežné aj bez aditiv: http://www.auto.cz/skoda-octavia-1-9-tdi-77-kw-1196 nedávno sme to "nechtiac" testovali s 1,4TSI,ktorá má papierovo vyšší výkon a som mu "ujel" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Květen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 to 'blondakxxx': Jo zatím se nic nevysypalo Táhne jako bejk. Dnes ráno jsem jel v 5-ti lidech a OK Jindy jsem do mírných kopečků musel podřazovat - teď to 6-tka v poho utáhne ;) to 'Niki': Jasný, ale palivo a cetanové číslo na to vliv má ;) Verva a VIf určo vliv pozitivní :) Nechtíc testovali :lool: to 'Sinius': Nic nedošlo - napiš znova ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Červen 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2011 Tak drobná novinka v introši 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 20, 2011 Sdílet Odesláno Červen 20, 2011 Áno, bez lasky sa neda žiť HF nebo co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Červen 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2011 (upraveno) Tak HF Parrota zpátky tam mám už delší dobu-ale je fakt že jsem to asi nevycvaknul Hlavně ta placka o TURBU (o sobotě ví své) :( Hlavně se omylem v neděli i s tričkem vyprala-je vidět že to je kvalitní matroš :) P.S.: Jinak jde o tento song: Upraveno Červen 20, 2011 uživatelem Dodo-Kolín 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 20, 2011 Sdílet Odesláno Červen 20, 2011 Placka mě padla do oka jako první, ale nenapadlo mě, že kvůli tomu bys to sem dával 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Červen 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2011 (upraveno) Tak čekám že tam chvilku vydrží-když přežila pračku :) Tedy až na ní děti nepřijdou Upraveno Červen 20, 2011 uživatelem Dodo-Kolín 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Červen 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 (upraveno) Po včerejší instalaci obou homokinetických kloubů a origo zadních silenbloků přední nápravy je v autě ticho jak v zamčeném kostele Jen motorek traktoristicky brouká Upraveno Červen 30, 2011 uživatelem Dodo-Kolín 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Červenec 7, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2011 Tož nazdar pane, konečně sem se dokopal k tomu abych navštívil tvé téma Koukám že si toho už dost stihl a předpokládám že ještě stihneš :D - maxíka dávat nebudu - EDIT: Už je tam Tohle bylo jasný Viděl sem i tvůj “Fans miniklub“ :D Tak ať se daří i dál :( btw skoro sem ani nepostřehl že máš 4x4 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Červenec 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2011 šuldo-díky Znáš to, člověk si něco koupí, je unešenej a za pár měsíců už něco vylepšuje... ;) Jo 4x4 = neviditelnej chlap v kufru (96kg navíc) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Červenec 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2011 (upraveno) Tak včerejší prácička: Před (neorigo): Po (origo RS): Omlouvám se za kvalitu fotek-foceno mobilem Upraveno Červenec 14, 2011 uživatelem Dodo-Kolín 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.