Golis Odesláno Leden 25, 2012 Sdílet Odesláno Leden 25, 2012 Chlapi radu,teď jsem koukal, že mi vzlíná olej nahoře v motoru viz foto.Pls poraďte jestli už jste to někdo řešil.Jestli je někde ende těsnění či co.Díky za každou radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dc34 Odesláno Květen 30, 2012 Sdílet Odesláno Květen 30, 2012 Chlapi radu,teď jsem koukal, že mi vzlíná olej nahoře v motoru viz foto.Pls poraďte jestli už jste to někdo řešil.Jestli je někde ende těsnění či co.Díky za každou radu. Mám ten samý problém, pokud jsi něco vyřešil, napiš to prosím tě sem. Díky! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marek1583 Odesláno Prosinec 9, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 Zdravím mně se objevil olej pod podtlakovým čerpadlem (vakuová pumpa).Řešil jste někdo tento problém a jak? Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bullitson Odesláno Prosinec 9, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 Mám sice 66kW AGR, ale olej mě taky tekl u podtlakového čerpadla. Je tam těsnění, tak jsem to nechal vyměnit. Stálo asi 80 kč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marek1583 Odesláno Prosinec 10, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2012 Když si to těsnění budu chtít vyměnit sám, vyteče mi něco po demontáži podtlakového čerpadla? Měnil jste si ho někdo sám? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bullitson Odesláno Prosinec 10, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2012 Asi něco málo vyteče si myslím, ale nechal jsem to dělat v servise. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.