VSemi Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 tak to je blbý...........proto nekupuju přes Aukro...ale jen v obchodech v okolí...nikdy nebyl s ničím problém ohledně výměny atd...a objednaly všechno co sme si vzpoměli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 No vidim ze tam nemas vubec moc najeto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 copak to je za bludičky???? radši sis měl připlatit a koupit s 9-13 SMD diodama...ty svítí :) Jen bych měl technickou. K čemu tak silný parkovačky? Já mám taky 1SMD a naprostá spokojenost. Parkovačky jsou od toho aby bylo vidět že tam auto stojí a ta 1SMD svítí víc jak origo. Na svícení mám potkávačky... Taky jsem pro LED,ale tady mě malonko uniká smysl... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 cena je skoro stejná s svítí daleko víc..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 Jen bych měl technickou. K čemu tak silný parkovačky? Já mám taky 1SMD a naprostá spokojenost. Parkovačky jsou od toho aby bylo vidět že tam auto stojí a ta 1SMD svítí víc jak origo. Na svícení mám potkávačky... Taky jsem pro LED,ale tady mě malonko uniká smysl... Pravdu ma ten chlapec! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 cena je skoro stejná s svítí daleko víc..... Ano svítí víc,ale uniká mě smysl toho aby parkovačky svítily hodně... O tom to je... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 jednak si dobře vidět když někde stojíš a pokud svítí hodně tak se s nima dá svítit přes den...místo potkávaček 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 (upraveno) tak to se mi zase nezda myslim, ze moje parkovacky od Fattyho jsou silny dost, ale ze bych s nima svitil pres den :) Upraveno Únor 5, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 jednak si dobře vidět když někde stojíš a pokud svítí hodně tak se s nima dá svítit přes den...místo potkávaček njn...A jsme zase u těch zákonů a homologovaného denního svícení. A toho jak má denní svícení fungovat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 Já osobně to na denní svícení nepoužívám...na to mám zapojene mlhovky-a to zákon plní přesně :) a když už si u té homologace..ty tvé diody homologaci pro provoz na komunikacích mají když je máš v autě? :angry: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 Já osobně to na denní svícení nepoužívám...na to mám zapojene mlhovky-a to zákon plní přesně :)a když už si u té homologace..ty tvé diody homologaci pro provoz na komunikacích mají když je máš v autě? :angry: No asi nemají stejně jak ty tvoje. Ale myslel jsem to spis jako to denní svícení, že v tu chvíli vlastně stejně nesvítíš... Jen jsme to asi blbě napsal... Nejsem jeden z těch co by nedal na auto nic co není homologováno,ale tak nějak rozumně... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 VSemi: ty mas zapojeny mlhy jako denni? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 http://www.skodaoctavia.cz/clanek/svetla-p...i-snadno-zdarma Perfektně funujíci a absolutně bez problému...přesně to plní fonkci podle zákona,neoslňují, žadné problemy s policii a ani na STK používám to 2 roky a paráda.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 VSemi: ty mas zapojeny mlhy jako denni? :) Ja v lete, kdyz sviiti hodne sluniicko taky zapiinam jenom mlhovky.. Kdyz chci aby lidi cumeli, tak prepnu na xenony.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 ja se v tom uz prestavam orientovat... vzdyt svitit mlhovkama je nelegalni, ne? :) treba na OII predface taky nemuzes svitit mlhovkama jako denni, aby to bylo legalni, i kdyz snizis intenzitu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 OI má mlhovky úplně jinak řešené než OII.... tady nikdo skoro ani nepozná že to jsou mlhy...a vídám tu takhle jezdit hoodně OCT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 (upraveno) no to je mozny, ale porad je to mlhovka :) tady muzu zase argumentovat tim, ze OII FL ma ty svetla dole rozdeleny a kraje fungujou jako denni, takze OII a OII FL to maji reseny stejne a taky by to u OII predface nikdo nepoznal ale byt to nesmi Upraveno Únor 5, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 podívej se do mlhovky v OI...na celé horní půlce je clona...takže to svítí jen dolu...u OII to je úplnějinak řešené a může to oslňovat....taky nikdo hlavně neřekl že to je legální...jen že to funguje perfektně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 (upraveno) no ja jen, ze se tady ohanite tema ledkama :) a pak z tebe vypadne, ze svitis mlhovkama to je prast jako uhod a dovol, abych te citoval "přesně to plní fonkci podle zákona" tak ja uz nevim, to zapominate behem par minut, co jste napsali? :D Upraveno Únor 5, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 :) řešilo se jak to svítí..a že se dají použít na denní...sem jen říkal že ja osobně diody-parkovačky na denní nepoužívám..že ja to mám na mlhy. a ty kecy ohledně homologace nesmíš brát važně...to sme se jen tak škádlili :D já osobně jestli něco homologaci má a nebo ne neřeším...je to pěkné a učelné tak si to tam dám... a co je psané v zákonu jak to má fungovat????? přesně podle toho to funguje :D podle té definice co tam je napsaná :angry: :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maca Odesláno Únor 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 podívej se do mlhovky v OI...na celé horní půlce je clona...takže to svítí jen dolu...u OII to je úplnějinak řešené a může to oslňovat....taky nikdo hlavně neřekl že to je legální...jen že to funguje perfektně :D je pravda že mlhovky u O1 neoslnují :D ...........nemáte někdo cestu kolem,že by mě je někdo zapojil :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Únor 6, 2010 Sdílet Odesláno Únor 6, 2010 to zvládneš sám..nic na tom není a detailní návod tu máš....je to fakt perfektní... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 Tak pro ty co nevědí Maco vše nej k narozkám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 happy birthday maco 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maca Odesláno Únor 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 Díky pánové :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 já se taky přidávám ke gratulaci ,všechno nejlepší a at prcek roste jako z vody :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 8, 2010 Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 ahoj Máco, opožděně, ale také ti přeju vše nejlepší a ať prcek dělá jen radost :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maca Odesláno Březen 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2010 Okta je po servisu(výměna levého homokinetického kloubu,čepy ramen,termostat a čidlo chladící kapaliny+vyvážení letních alu kol) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.