Přejít na obsah

HIRSCHI-ho sříbrná Octavia

Doporučené příspěvky

Přidám tady tu svoji...

Je to 1.9 TDi 66kW, lehce vylepšených...

r.v. 1999

barva stříbrná 9102

Výbava:

-el. okna

-climatronic

-xenonové světlomety (na kolečko)

-RS sedadla

-výměna plastů za černé

-komfort 3G

-malá navigace propojená do maxidotu

-volant Seat Leon Cupra

-změna osvětlení tachometru a ostatních ovládacích prvků na verzi bílá-červená

-Alu kola 17" CMS Pneu 215/45

a další drobnosti...

(stínítka z Passata s lampičkama, stropní lampa Superb, koncovka výfuku RS...)

post-588-1251194907_thumb.jpg

post-588-1251194918_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

to Konwas design: Xenony na kolečko jsou origo lampy bez nivelačních čidel. Seřízení náklonu světel je původní jako u klasických lamp, žádný zásah do lamp, jen dotažení nějakých kabelů. Dělal to Vaša z Prostějova a z mé strany naprostá spokojenost...

to point frost: střecha je potažená fólii barva černá-matná, je to na zkoušku, netušil jsem jak to bude vypadat

to Živočich7007: sloupky jsou taky v pořadí, ale jak jsi sám napsal, první fólie...

...Jinak díky všem!!!

Odkaz ke komentáři

to Martin TDi: Děkuji, mám ji už dva a půl roku a starám se o ní tak, jak zaslouží. Za těch dva a půl let bych na ni nemohl říct křivého slova. A to už máme za sebou asi 100 000km. Tobě také hodně zdaru do dalších prací s Octavii!!!

to Neználek: Buď pozdraven, Ty i tvá překrásná rosnička. Děkuji za krásná slova k autu, ale kdepak se hrabeme na Tebe, budiž nám Ty i tvá překrásná rosnička Jarunka příkladem... :D :palec:

(...chtěl jsem první dodělat tu střechu než založím profil, tak jsem si dal na čas.)

to chjetjov: Děkuji Ti. Tvé auto mám na profilu od vittoria shlédnuté velice dobře, strašně se mi líbí! Decentní a krásné! Sloupky na programu určitě jsou, hned jak budou okna a zrcátka abych pravdu řekl, mě nenapadly a ani se mi do toho moc nechce, připadalo by mi to trošku jako ze social edition (snad jsem tím nikoho neurazil). Jinak, ta střecha je hodně zajímavá a hodně originální. První dojem když jsem ji viděl na vašem profilu byl hodně smíšený, ale když tu změnu člověk trošku vstřebá... Moc se mi to teďka líbí!!! Za 100bodů :D

Odkaz ke komentáři
to chjetjov: Děkuji Ti. Tvé auto mám na profilu od vittoria shlédnuté velice dobře, strašně se mi líbí! Decentní a krásné! Sloupky na programu určitě jsou, hned jak budou okna a zrcátka abych pravdu řekl, mě nenapadly a ani se mi do toho moc nechce, připadalo by mi to trošku jako ze social edition (snad jsem tím nikoho neurazil). Jinak, ta střecha je hodně zajímavá a hodně originální. První dojem když jsem ji viděl na vašem profilu byl hodně smíšený, ale když tu změnu člověk trošku vstřebá... Moc se mi to teďka líbí!!! Za 100bodů :D

díkes díkes taky už jsem si na ní zvykl :D

jinak ty zrcátka když budou leskle černý tak to bude vypadat dobře matný asi nic moc no... pak se to blíží tý sociální verzi no :palec:

Odkaz ke komentáři
díkes díkes taky už jsem si na ní zvykl :D

jinak ty zrcátka když budou leskle černý tak to bude vypadat dobře matný asi nic moc no... pak se to blíží tý sociální verzi no :palec:

Právě, to je ten problém. Ta střech je v matném provedení, tak myslím že by to s těma lesklýma zrcátkama neladilo...

to Luky: Dík chlape...! :D

Odkaz ke komentáři
tak to bych neděla ne že by se mi to nelíbilo ale je na tom vidět úplně všechno a navíc se to blbě udržuje,vím to protože má kámoš auto v matu a jen ho mije a nadává že to vůbec udělal.Tak jestli můžu doporučit tak celý auto do matu nedávej :)
Máš pravdu, poznávám to už na té střeše, jde na tom vidět i prach. Černý mat je sice hezký, ale to tak na nějaký show car, se kterým člověk vyjede jen na přehlídku...
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...