Lumen1.8 Odesláno Srpen 25, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 Chtěl bych vám představit moji plechovou krásku. Motor 1.8 20V r.v. duben 1999. Když jsem jí v říjnu 2004 kupoval měla 73tis. teď 136tis. Je to už takovej chudínek z parkovišť u marketů a ze štěrku na silnicích otlučenej. :) Provedl jsem jen minimální úpravy, aby nebyla tak obyčejná. - motor je sériový jen nový filtr. Šlape jako hodinky, tak proč do něj šťourat. - snížený podvozek, alu 17" a pneu 215/45 - pro drsný zvuk navozující pocit ohromné rychlosti a pro rychlejší přesun chodců přes vozovku jsem zakoupil Remus a vyměnil kat. za rezonátor - na oknech jsou fólie - výměna světel vpředu i vzadu za čirá Nové nárazníky nebo křídla nebudou, ty jsem si užil na Fabce. Jen jsem poupravil masku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Srpen 25, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 a co třeba dát lišty do laku?Nemuselo by to být špatné i na tomto starším modelu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Srpen 25, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 Cau, pekna. Lišty bych taky doporučil! A masku do černé ! Hele natoč zvuk laufu :D !!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 26, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2009 Pěkná Octa - kola super a snížený podvozek k tomu sedí. Člověk si vžycky říká, že udělá jen pár základních věcí, ale nakonec mu to stejně nedá a rozjedou se úpravy.... Držím palce a hodně šťastných km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Srpen 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2009 Ty lišty nevím chlapi. Pak bych musel stříkat i ty na nárazníku a kliky. Když jsou černý, tak aspoň není vidět každej šrám. Ale už jsem uvažoval, že je sundám úplně, když jsem chtěl měnit nárazníky. Jenže při práci jezdím dost po horách a ten černej rantl vepředu si to pěkně užívá. Mít laminátovej předek, tak mám hromadu trsátek. Myslíš celou černou masku? Teď vypadá takhle. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Srpen 26, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2009 (upraveno) Jo, tak jak mam já Mě se to trašně líbí http://forum.octaviaclub.cz/index.php?s=&a...ost&p=59221 Upraveno Srpen 26, 2009 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Srpen 26, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2009 Nee, černou masku nedelej.. ty listy taky nech jak jsou... me se to takhle libi DOST.. Ty zadni svetla jsou na tvym aute pekny (nedal by si sem foto rozsvicenych v noci?) jenom ten vyfuck mi tam mozna prijde moc obri! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Srpen 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2009 Zkusím to večer vyfotit a zítra to sem pošlu. No když jsem ten výfuk namontoval, taky jsem se ho trochu lek, ale už jsem si zviknul. Ta černá maska není zlá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 26, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2009 pěkný zadní lampy :D rozhodně lepší, než ty chromový 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 26, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2009 JJ pěkná taková decentka to mám rád 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Srpen 26, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2009 mas to pekny chlape. ja bych listy do laku nedaval. snad mozna jenom kliky. je to hezky kontrast cerna - cervena. akorat bych misto tech zadnich svetel sal face 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Září 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2009 Mám po bejvalce dost poškrábaný kola, tak je chci nastříkat na černo. Už jsem to na pár autech viděl a nevypadá to zle. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 1, 2009 Sdílet Odesláno Září 1, 2009 no, celý bych je asi do černa nedával, možná jen paprsky.. ale to bude piplačka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Září 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2009 No sranda to nebude, asi na tom nechám ruce, ale zima je douhá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Září 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 23, 2011 Tak jsem prodal svoji červenou lásku a koupil novou žlutou. Je to r.v. 2002 a má najeto 85tis. Do RS jsem se zamiloval hned, jak sjela z linky. Zatím jsem dal na auto moje stará kola a BOV HKS styl II. Na jeře přídou folie, čip na 154KW a nová kola, asi 18" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Září 23, 2011 Sdílet Odesláno Září 23, 2011 Dalsia RSka ! Tak gratulujem k novemu autu a nech ti robi radost ! Asi by to chcelo zalozit jej novu temu a dat viac foto + popis ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Září 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 23, 2011 Ok, založím nové téma a přidám fotky. Jinaj radost dělá obrovskou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.