m1kal Odesláno Únor 9, 2012 Sdílet Odesláno Únor 9, 2012 Zdravím chalani,prichádzam s miernym problémom a to : ako dat dole plasty vnutri v kufri aby som vedel vybrat brzdové svetlo na kufri ? je to tam len ponacvakávané ? viď foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Únor 13, 2012 Sdílet Odesláno Únor 13, 2012 Musíš odšróbovať to pútko, ktoré sa používa pri zatváraní a potom strhnúť tú spodnú časť. Horná časť je chytená dvoma šróbmi, tieto treba uvoľniť a potom rovnako strhnúť tú hornú časť. Až potom sa dostaneš k maticiam, ktorými je prichytené brzdové svetlo. Odšróbuj, opatrne odcvakni plastovú poistku, rozpoj hadičku ostrekovača a svetlo je vonku. So svetlom pracuj opatrne, aj pri spätnej montáži, ten plast zvykne byť unavený hlavne na starších autách a láme sa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
m1kal Odesláno Únor 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2012 Dakujem moc za radu pozrem sa nato cez víkend ,pretože mam na "krídle" carbon foliu a popraskala a ide sa to menit resp. ja to idem menit a chcem to spravit precízne preto chcem vybrat aj svetlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Březen 7, 2012 Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 (upraveno) Zdarec, nemohl by mi někdo poradit s názvy dílů? Konkrétně jak jsou u combíka v kufru ty 3 šedé plasty (1 je na stropě uprostřed a 2 po okrajích ve vrchní části kufru). Potřeboval bych je vyměnit za nové. Upraveno Březen 7, 2012 uživatelem boukic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.