vevca Odesláno Únor 16, 2012 Sdílet Odesláno Únor 16, 2012 Pokud to tu někde je omlouvám se, nenašel jsem, Chci se zeptat chtěl bych vyměnit ovládání climatronicu z passata B6 3C nebo jak se to značí, ten kterej je souběžnes s OII, má ho hezčí, navíc tam má docela důležitej čudl Dual a OFF a má pěkný chromový rámečky, je mi jasný, že se bude muset přepájet podsvícení na zeleno, ale jestli ten ovaldač pujde přehodit bezproblémů. Pokud to někdo má tak ať se zmíní nebo nasměrujte, jde mi o to jestli prostě se přepojí konektory cvak cvak a jede se, nebo ne. Ale podle čísla 907044 to sedí jen začátek je bud pro 1Z0 nebo 3C0 a konec se počítám liší v tom jestli to má sedačky vyhřívaný nebo ne. http://img12.allegroimg.pl/photos/oryginal/20/99/45/82/2099458254 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 16, 2012 Sdílet Odesláno Únor 16, 2012 passat má jednu klapku mimo těleso topení navíc, takže topení nebude ovládat korektně, doporučuji spíš z Golfa V 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2012 spíš mě jen nejde do hlavy že to vypadá stejně jak ten passat tak i ten golf je uplně stejný, asi ale bude jiné to první označení, jaké??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Únor 17, 2012 Sdílet Odesláno Únor 17, 2012 Jardo, ta klapka naviac sluzi naco? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2012 Mě teda připadá že je to uplně stejný, navíc nevím jak ale v ETce jsem to našel pod stejným číslem jen u paštiky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.