Guest Kyzniche Odesláno Únor 16, 2012 Sdílet Odesláno Únor 16, 2012 Zdravím chtěl bych se zeptat zdali by mi někdo polopaticky vysvětlil jak pustím film na Columbusu, který mám i za jízdy obraz odblokovaný. zkoušel jsem zasunout DVD originál film do navigace ale píše mi to chybu. Zdali tam nemám něco špatně nastaveno?? Díky za odpověd ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Únor 16, 2012 Sdílet Odesláno Únor 16, 2012 Akú chybu to píše? Má to fungovať úplne normálne - vložíš DVD do mechaniky, po chvíľke sa spustí buď menu, alebo rovno film. Dával si tam určite klasické DVD a nie DVD s Divx/Xvid filmami? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
karel21 Odesláno Únor 20, 2012 Sdílet Odesláno Únor 20, 2012 Zdravím chtěl bych se zeptat zdali by mi někdo polopaticky vysvětlil jak pustím film na Columbusu, který mám i za jízdy obraz odblokovaný. zkoušel jsem zasunout DVD originál film do navigace ale píše mi to chybu. Zdali tam nemám něco špatně nastaveno?? Díky za odpověd ;-) Chyba je nejspíš v DVD jak píše 160R. Zasuneš DVD a hraje to..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.