Přejít na obsah

Gefrova "UNITED"


Doporučené příspěvky

Je pravda, že ten starý Civic upřímně osobně nechápu, nikdy se mi to auto nelíbilo a když jsem s tím jel, nepřišlo mi nijak závratné. Ale naopak nový Civic, který jsem odsuzoval úplně stejně, jsem si loni zkusil ve Frankfurtu v provedení Tourer a upřímně mohu říci, že ze všech vystavených aut různých značek pro mě bylo právě toto auto největším překvapením - mít možnost měnit, neváhám. Velmi sympatické, příjemné, orientované na řidiče a oproti nejtuctovějšímu autu na českých silnicích úplně jiné. Poněvadž mé nesympatie k předchozí generaci nemusí každý vnímat stejně, v konečném důsledku tomuto rozhodnutí docela rozumím :palec:

Odkaz ke komentáři

Nikdy jsem v Civicu neseděl, takže jsou pro mě podobný fotky zajímavostí, co se týká palubní desky, je to nekonvenční a opravdu to připomíná kosmickou loď.

 

Ale co vidím sedačky, tak mě nevím proč bolí záda už z obrázku, není ti trochu ouzko v oblasti ramen? Co jsem vyměnil sedačky za Audi A6 S-line (Superb 2 bez kůže), tak mi ostatní sedačky nějak nesedí a tady je ten pozůstatek bočního vedení vytaženej skoro až na hlavovou opěrku:/

Odkaz ke komentáři

Tie sedačky su uplne užasné...nie som žiadny obor mám 176 cm a 78 kg...su pohodlnejšie ako v octe čo som mal,ber to ako moj subjektívny názor...mám z toho auta fakt velmi dobrý pocit...je ako nové,všetko tuhé,pevné výborne sa ovláda...také minusy ,ktoré som zaregistroval je vyhlad cez spätné zrkadlo,to je fakt nič moc a podvozok je oproti octe dost tvrdý a pri našich cestách to ešte viac bude cítit...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...