Gefro Odesláno Prosinec 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2012 chcem pozhanat pegasy 17-ky...nemusia byt nove...nechcem už na auti dávat nič menšie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Prosinec 26, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 Gefro ak zozeniem palasty tak ti posuniem moje pegasy ale ak tam az po zime ak pockas :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Prosinec 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 To by bolo super...ja sa nikam neponahlam,takže pohoda ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Leden 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 Po dlhšom čase pridám príspevok a nie velmi príjemný...Pri návrate z práce domov som prešiel cez zladovatelý nahrnutý sneh od cestárskeho auta a následky boli deprimujuce,v prvom momente som počul zvuky pod pravým vnútorným blatníkom ale po chvíli prestali tak som tomu nevenoval pozornost a pokračoval som dalej ,ale po pár kilometroch som zistil,že ukazovatel paliva sa mi pohybuje smerom k prázdnej nádrži tak som zastal a zistil som unik nafty...Rýchlo som zavolal kamošovi aký mám problém a hned som to otočil a šiel som k nemu a tam sme zistili následovné...Úplne zdevastovaný plastový spodný kryt,poškodené dve palivové hadičky,naštastie to boli prepadové hadičky,ktoré vedú od filtra k nádrži a úplne chýbal chladič paliva,odtrhlo ho ostali po nom iba diery v podlahe,no a nakoniec na tých 13km ,ktoré som musel absolvovat k nemu mi vytieklo asi 40l nafty Ďalšie šoky som zažil pri objednávaní dielov v Škodovke...sada palivových hadíc-90Eur,chladič 135Eur a plastový kryt 48Eur...Takže na záver jedna malá rada:Dávajte pozor na nahrnutý zmznutý sneh,lebo dopadnete ako ja Tu sú fotky,ale iba z mobilu: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 aj, to je nemilé. Já v zimě 2010 zrušil o zmrazku z náklaďáku přední nárazník na Fabii. Díra před chladičem, rána jak z děla, ale odnesl to naštěstí jen nárazník - chladič zůstal nepoškozený...uff Ale ty plastový kryty motorů jsou hrozný dardy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 To je presne to z ceho mam strach,preju at to das dohromady a auticko je zase ok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 a do certa . Tak to je neprijemne. Snad to das coskoro dohromady Inak tie cesty su katastrofa. Dnes som na OII chytil celkom slusnu jamu :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 ctu co se ti stalo!Celkem mazec kamo!!!Ja taky smetu semtam kus ledu a takove pecky co to dostava do spod,tak mam taky ted strach kdyz jsem si to precet! :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 Nepříjemné , to fakt ! A neexistuje na tu nádrž nějaký kryt , co by se dal dokoupit a nasadit ? Už mně to napadlo dávno , když jsem byl v servisu vlezený pod autem .Celkem nic moc pocit, když se palcem na tu nádrž zatlačí :-( to už tam mohou dávat i kozí měchy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 Plastový kryt pod motor se dá sehnat levněji na netu :) hold ve Škodě to stojí víc no... taky v něm mám malou dirku takže an jaře ho budu měnit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 Nemyslím pod motor. Myslel jsem, jestli je i nějaký kryt na nádrž- pod nádrž .Co tak něco z green lime . Nemá náhodou zakrytovanou nádrž ? Popřípadě Scout ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 Fuu Dusan tak to nasere asi na spravu ciest to nedas ako vinnika co ? teoreticky by to malo ist nahlasit ako skodovu udalost len to by si musel mat zaznam od policie a vymahat to od udrzby ciest a mali by ti to zaplatit ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 Hlavne,nech sa Ti to podarí dať čo najskôr dokopy ...hlavu hore,sú aj horšie veci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 juraj: nevím, co by vytěžil od silničářů? Za zmrazku na silnici v tomto počasí nemůžou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Leden 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 (upraveno) Tak chalani,auto je hotové,k tým opravám ,ktoré som popísal pribudla ešte výmena oleja a rozvodov+vodnej pumpy a tak som sa dopracoval k celkom peknej sume pri konečnom účtovaní,ale neriešim to sú aj horšie veci ako tu niektorí píšete,peniažky zarobím a ide sa dalej...juraj:k tej náhrade škody asi tolko:v prvý moment ked som cez ten lad prešiel som nemal ani páru čo sa stalo,prešiel som pár km kým som niečo zistil a celkový rozsah škod som zistil až v garáži na zdviháku už sa jednoducho nedalo nič robit... Ešte malé vysvetlenie,nejedná sa o kryt motora ale o kryt ktorý chráni tie palivové hadice a zakrýva pravů čast podvozku od predného kolesa až po nádrž Upraveno Leden 22, 2013 uživatelem Gefro 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 (upraveno) ale aspon ze sa nestalo nic horsie Upraveno Leden 23, 2013 uživatelem juraj351 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Prosinec 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2014 Dlhšie som tu nebol,jedna čerstvá info...United je od včera predaná má nového majitela a myslím si že bude spokojný...o autíčko bolo dobre starané....ešte nejaké fotky asi z nostalgie :( ....je mi smutno za nou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Prosinec 21, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2014 Blahopřeju, co bude nového? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Prosinec 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2014 Dík....ostanem u Octavky,rozhodol som sa ,že pojdem do dvojlitra...FL 2009 a vyššie...hladám laurinu už nie combik a najlepšie v čiernej farbe.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Prosinec 21, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2014 Fiha, po takom case a taka zmena :) Som zvedavy na novu octu, ale tu farbu si rozmysli...ved ty asi sam vies ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Prosinec 21, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2014 Je to pořád krasavice:) Nevím jaké jsou vyslověně osobní prefenece, ale z praktického hlediska se vždycky naskytne situace, že to místo pod střechou najednou chybí :) Strejda měl OI combi, teď má poděděnou OII liftback a to místo mu prostě chybí, ikdyž ho nevyužívá pořád. Nejsem si úplně jist, kolik laurin v černé barvě bude, ale těším se na další přírůstek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Prosinec 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 Ono to s tou farbou nie je také horúce....to je len taká predstava ,skutočnost bude asi iná...2 týždne sa intenzívne venujem hladaniu a je to fuška...našiel som zatial 4ks čo sa mi pozdávali ,ale po vyžiadaní VIN čísla a preverení cez škodovku mali všetky stočené km a jedna ani nebola L&K...dávam si velkého majzla a všetko s chladnou hlavou ;) .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Prosinec 22, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 Aby nakonc nebyla bila:) ale porad to bude OII, takze se laurin da dodelat, kdyz se koui adekvatni zaklad, pokud teda clovek vyslovene nevyzaduje sedacky v elektrice a zrcatka s pameti:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Prosinec 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 proti bielej by som nemal absolutne nič... ...iné veci sú doležitejšie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Prosinec 22, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 cerna se bude krasne svitit po vylesteni :), ale drive se zase zaspini :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Prosinec 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 fakt nemám teraz také starosti chalani...ale dík :D ...našiel som dalšiu a je čierna na počudovanie...cez VIN je v poriadku aj nájazd km,kod motora BMM taký som hladal...zajtra ju pojdem pozriet tak si držím palce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Prosinec 22, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 posli link, pokud je na netu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Prosinec 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 už nie je...už ju stiahol...pošlem Ti udaje aj foto do sz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Prosinec 22, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 super :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Prosinec 22, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 Sakra, to je jeste PD, bacha na ulozeni vstriku, celkovy najezd vzhledem k veku, bude mit DPF, ale je to odolnejsi 8V. Jako kdyz bych koukal po fl, tak bych skoro radsi sahnul po commonrailu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.