cosby Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 Bohužel se nějak poslední dobou rozmnožily problémy se zamykáním kufru u OI po použití MKM,tak jsme s autorem usoudili,že by bylo vhodné učinit nápravu tohoto problému.Postup opravy najdete na stránkách Motordiagu -- http://www.motordiag.cz/info/priklady. Dále chci říci,že problém není v programu MKM ale v některých jednotkách 799B . Snad vám to pomůže s Vašim problémem. Cosby Vagus Motordiag 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 cosby mě by spíš zajímalo, kdy bude konečně k dispozici MKM FULL 2.00 ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Září 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2009 Až se dořeší veškeré případné problémy.U 799B taky nikdo netušil,čeho je schopná.Vím,že to sice trvá,ale bohužel autor to dělá ve volném čase a toho je opravdu málo a taky je potřeba vše testovat a to zabere čas.Testy se dělají na různých typů komfortek,né jen na OI a to snad pochopíte není možno zvládnout hned. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 pošli vzorek a budu testovat aut jezdí hodně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 jj, je mi to jasný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Září 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2009 jak bude,máš ho u mě gratis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 to si budu muset někam napsat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Září 4, 2009 Sdílet Odesláno Září 4, 2009 Hold si budeme muset počkat, ale nějaká BETA verze MKM FULL 2.00 (pro účel testování) by nebyla k zahození 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Září 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2009 Testovací verze uvolněná nebude.Náhodou by se naskytl nějaký problém že něco udělá s komfortkou a jak znám lidi,zase by akorád nadávali a nedejbože požadovali náhradu škody 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Září 4, 2009 Sdílet Odesláno Září 4, 2009 to chápu, ale myslím, že tady na fóru se každej rejpe v autě na vlastní nebezpečí ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Září 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2009 to sice jo,ale nechtěl vedět co potom říkají a čeho se dovolávají.A hlavně,někteří ani nepřiznají že se v tom rýpali.Já nic,ono to samo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Září 4, 2009 Sdílet Odesláno Září 4, 2009 no tak takový pacienty já znám taky .... předpokládám ale, že MKM FULL 2.00 bude jako finální produkt placená, a tak si myslím, že problém by spíš byl v důvěře těch, kteří by to testovali aby to pak nešířili nelegálně dál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.