wigorodeo Odesláno Duben 4, 2012 Sdílet Odesláno Duben 4, 2012 čau kluci mam takovi problem auto ma zvuk jak kdiž natehnete auto na setrvacnik jak mile jedu jednicka svojka tak prisernej zvuk mel sem to v jednom servise tam mi rikal ze mam nacate turbo to se mi nak nezdalo tak sem to dal do jineho servisu a tam mi zase tvrdili že je to servo čerpadlo tak sem si ho nechal vymenit oprava stala 3500 tisice a nic se nezmenilo zvuk je stale stejny :( :( :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest smolik Odesláno Duben 4, 2012 Sdílet Odesláno Duben 4, 2012 můžou to být i ložiska v kolech,už jsem se s tím setkal hlavně když to mnění zvuk v zatáčkách 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wigorodeo Odesláno Duben 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2012 prave to dela i na miste staci přidat plyn na volnobeh 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest smolik Odesláno Duben 4, 2012 Sdílet Odesláno Duben 4, 2012 tak zkus kladky na pomocný agregaty(altík,napínací kladka...) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest smolik Odesláno Duben 7, 2012 Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 čau tak už víš co to je nebo bylo za zvuk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aughostino Odesláno Duben 8, 2012 Sdílet Odesláno Duben 8, 2012 myslis nieco taketo? tiez to riesim, kladkami to nebude, robilo to aj ked som zhodil plochy remen a nastartoval vlnovec to tiez nerobi, nie je poskodeny a ani priestor okolo neho nie je zadymeny zhodil som vrchny kryt rozvodov, lebo mi on suchal sponovak rozvodoveho remena, tym to tiez nie je dufam len, ze to bude len prasknuta hadica a nie vadne turbo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest smolik Odesláno Duben 9, 2012 Sdílet Odesláno Duben 9, 2012 tak to fakt netuším,ale podobnej zvuk mel kámoš na pasatu a měl díru v trubce od turba. Jinak opravdu netuším. ahoj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 9, 2012 Sdílet Odesláno Duben 9, 2012 Hmm, ja mel spatny turbo a zvuk mi to delalo jinej... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aughostino Odesláno Duben 9, 2012 Sdílet Odesláno Duben 9, 2012 Silne podozrievam moc nasponovany rozvodovy remen, kedze mam cca 2-2,5 tis po vymene rozvodov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wigorodeo Odesláno Květen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2012 Problem vyřesen jak jsem psal nechal jsem vymenit servo čerpadlo zakoupene v autokelly bylo nove a stale to delalo. dal jsem auto ke znamenu do servisu nezdalo se mu to tak tam hodil servo čerpadlo ze sve octavky a paradni tichoučko tak jsem dal to nove čerpadlo do kelly reklamovat a paráda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.