vorlajz Odesláno Září 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2009 už jsem to psal Skajovi... to jsem to tomu maníkovi posílal smskou ten kód no neuděláte nic.. a když si to dneska znovu psal, tak to napsal zase blbě! haha Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 30, 2009 Sdílet Odesláno Září 30, 2009 Takže odborník na svojom mieste... Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2009 ale doufám, že to bude zítra v pořádku.... ... už přemýšlím, jak o víkendu zkrátím tu trubku... když se to řeže flexou, tak to hází jiskry ne? a to když vletí na lak, tak je to v píče, že? řezal to někdo ručně? já to asi dám ručně Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 30, 2009 Sdílet Odesláno Září 30, 2009 Tak keď to budeš rezať ručne tak Ti držím palce... asi budeš prvýý... Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2009 takový slabý plech ne dělám si prdel... problém ale je, že flexu nemám a komu to svěřit do ruky, že??? Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 30, 2009 Sdílet Odesláno Září 30, 2009 MichalK je hodně šikovnej prý Já bych se do toho nepouštěl ... mám respekt z točivých stroju Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2009 víš že jsem tak trochu tušil, že ty na to budeš levej? Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 30, 2009 Sdílet Odesláno Září 30, 2009 víš že jsem tak trochu tušil, že ty na to budeš levej? Tak každý nemuže být šikovný že? někdo je rodinný typ...někdo je znalec na vztahy...někdo je na jazyky...a já jsem na muziku.ZPĚVÁK Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 víš že jsem tak trochu tušil, že ty na to budeš levej? To víš...to jsou ti teoretici, něco si kreslí u stolu a pak dělají v terénu machry, ale vzít do ruky vercajk a něco udělat, to né Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 ...Lulani...dělají ostudu Škodovce To už výjde na stejno...Škodovka má sama máslo na hlavně, takže co...nějakej Olin v autorizáku už tomu nepomůže.. Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 ale doufám, že to bude zítra v pořádku.... ... už přemýšlím, jak o víkendu zkrátím tu trubku... když se to řeže flexou, tak to hází jiskry ne? a to když vletí na lak, tak je to v píče, že? řezal to někdo ručně? já to asi dám ručně Řezal jsem výfuck ještě na fábce a jak vidíš, přežil jsem to Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Říjen 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 a jak jsi to řezal??? flexou bo růčo čůčo??? :) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Říjen 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 no začínám se v tom docela slušně plácat.... nakonec jsem objednal koncovku FDC 609005, ke které je na webu Škody psáno: - pouze pro vozy 4x4 a Scout se sériovým zadním nárazníkem - šroubovaná - vyrobena z ušlechtilé oceli - pro motorizace 4x4 1.9 TDI, 2.0 FSI, 2.0 TDI - pro motorizace Scout 2.0 FSI, 2.0 TDI Takže jsem logicky vycházel z toho, že je to ta správná.... takže si jí dneska rozbalím, vyndám návod... a čtu... koncovka FDC609005 - cituji: Octavia Combi (1Z) 4x4 1,9 TDI, 2,0 FSI a 2,0 TDI dále Octavia Combi (1Z) Scout ale pozor do 45 KT/07 2,0 FSI a 2,0 TDI... o co jde... jde o to, že FDC609005 má průměr 45 mm a pak konocvka FDC609001, která je taky pro 4x4 Scout, ale od 45 KT/07 a tahleta má průměr 50 mm... a na www Škody píšou u FDC609001, cituji: - pro motorizace 1.8 TSI, 1.9 TDI, 2.0 FSI - pouze pro vozy se sériovým zadním nárazníkem - šroubovaná - vyrobena z ušlechtilé oceli tak jako nevím... ale doufám, že mám správnou.... Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Říjen 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 další věc je to, že u Scout se do 45 KT má nechat 68 mm a 45 mm a od 45 KT se má nechat 71 mm a 48 mm... ale to už snad takovou roli nehraje, že? Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Říjen 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 hh... moje auto bylo vyráběno ve 45 KT ... tak to je sranda :) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 tak ju prilož k výfuku či ti pasujú tie priemery :) alebo si to už spravil? ;) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Říjen 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 ještě ne... bojím se, aby to pasovalo... tak to radši nechci zkoušet :) Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 Tak to musíš iba skúsiť priložiť, ak máš koncovku do 45KT a výfuk po 45KT tak ju tam asi nedostaneš, lebo to vyzerá, že od 45KT boli väčšie rúry na výfuku... :) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Říjen 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 no tak je to v prdeli... jsou to čůráci vymrdáný, že musím být tak sprostej.... takže vejfuk je 50 mm a koncovku mám 45 mm do píče Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 Když to je určeny pro Scouta 4krát4 tak v tom přece nemuže být žádný rozdil ne?Nebo mě chceš říct že jsou dva druhy potrubi??? Jsem z toho jelen :) Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 Chlape tobe se ten vyfuk musi ale vyplatit. Jinak s tim rezanim bych ti klidne pomohl, mam malou flexu a neni problem smerovat jiskry mimo lak, ale to se ti asi nevyplati jezdit ke me ze ;) Myslim ze nekoho sikovneho se spravnyma rukama nekde najdes...trebas to zvladnes i sam :) Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 Když to je určeny pro Scouta 4krát4 tak v tom přece nemuže být žádný rozdil ne?Nebo mě chceš říct že jsou dva druhy potrubi???Jsem z toho jelen :) No asi zjistili ze ten motor potrebuje vetsi rouru ;) ;) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 odrež obidve "rúry" a daj tam neorigo koncovky ako mám ja :) ...podľa mňa tie staré už nevyrábajú ;) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Říjen 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 no takže koncovku mám prostě malou... takže musím objednat novou... ale přiznám se, že už se toho tam bojím to boejdnat, že se na to asi vyseru... :) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 a čo sa opýtať nech sa pozrú na dielenskú príručku aký priemer má obyčajná 2,0FSI??? Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 No to sou právě ty věci, co mě na škodovce serou...mají v tom bordel, na webu napíšou polovičku informací a ještě k tomu blbě a v servise ani netuší, co po nich chceš. A pak něco sháněj, dělej, kupuj...to je prostě demence, už mě to taky pěkně leze krkem :) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Říjen 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 těžko říct... z té tabulky v návodu plyne... že do 45 KT / 07 byly u 4x4 a u Scouta koncovky průměr 45 mm... od 45 KT / 07 to bylo 50 mm... a to i na obyčejných předokolkách, tak na 4x4 i Scout.... a to jak FSI, TSI tak TDI, krom 2.0 TDI ... ta má 55 mm Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 no a presne ako si písal v knajpe niekto nebol na Wine od verzie 98 a už hneď na M$ kydá...ale ako vieš že takto to nefunguje aj inde? Ja viem, že tak to je ako v servisoch iných značiek...a či sa to zmení to neverím Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Říjen 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 no mě prostě sere, že třeba není personál v autorizáku proškolenej tak, že když tam někdo přijde, že chce koncovku....tak vyndá nějakej papír (návod od koncovky), ze kterýho vyčte... kurwa jakou má objednat koncovku.... Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 no a presne ako si písal v knajpe niekto nebol na Wine od verzie 98 a už hneď na M$ kydá...ale ako vieš že takto to nefunguje aj inde? Ja viem, že tak to je ako v servisoch iných značiek...a či sa to zmení to neverím To věřím, že jinde to je podobný...ale to nic nemění na tom, že to je prostě vůči zákazníkovi nefér nedělá to dobrý dojem pro ně jakožto pro značku :) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky