Přejít na obsah

Hybliho kokta :)

Doporučené příspěvky

Jaký Polský ty vemeno? To jsou Německý kvalitní tlumiče, co se dávají na mnohem dražší auta v serii, fakt si radši něco nejdřív nastuduj, než budeš plácat takový hovadiny :rolleyes:

To vemeno si vyprošuji ,ale myslím že jsem mněl už dost tlumičů a postavených podvozků a nějaký mne i překvapily ,ale za 3500kč komplet tlumiče na oki sorry to smrdí. A to mám na díly 45% slevy . A na školení jsme dostaly echo že díly z aukra je polsko nebo repliky china ( made in PRC produkt republik china)

Tak si dojdi koupit tlumiče něka kde tomu rozumí .

Odkaz ke komentáři

Pokud je má z aukra, tak je to klidně možný, ale rozhodně nemůžeš říct o značce Bilstein že to jsou Poláci :wallbash: Já jsem za 8,5 tisíce koupil na zadek Bilstein B8 od normálního prodejce a jsou Německý i stránky výrobce jsou Německý, takže těžko to budou Poláci :P

Odkaz ke komentáři

a co čekáš za kvalitu za 3 tisíce to je něco jako monroe sorry nemám tolik peněz abych kupoval levné věci .

Michale, taky mě stály komplet tlumítka 4000 - přesně tyhle Bilstein B4.. Záleží dost kde nakupuješ, já jedině cc-autodilypalec.gif A Bilstein je kvalitní značka, ale to bys měl vědět :)))

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o 4 týdny později...
  • o měsíc později...
  • o 11 měsíců později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...