Krtek Odesláno Duben 20, 2012 Sdílet Odesláno Duben 20, 2012 Zdravim nemate nekdo foto jak mate upevnene lizo k narazdniku a jaky srouby??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Duben 21, 2012 Sdílet Odesláno Duben 21, 2012 (upraveno) hele normálně jsem přichytil střed lízátka na střed RS nárazníku a pak jen postupně přišroubovával až do kraje s tím, že ty kraje jsem oohýbal podle hrany nárazníku - ono je trochu menší než hrana nárazníku, takže to mám udělaný tak, že střed vystupuje ven z pod nárazníku a směrem ke kraji to jde pozvolna pod nárazník. Takže konce lízátka jsou defakto přímo pod hranou nárazníku.... šrouby rozměr nevim, ale nic velkýho to není - průměr závitu cca 1-2mm a délka tak 10-20mm... a fakt to stačí... Už jsme ho jednou utrhl, takže čím menší šroubky, tím menší škoda na nárazníku.... Upraveno Duben 21, 2012 uživatelem Radek20VT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krtek Odesláno Duben 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2012 hele normálně jsem přichytil střed lízátka na střed RS nárazníku a pak jen postupně přišroubovával až do kraje s tím, že ty kraje jsem oohýbal podle hrany nárazníku - ono je trochu menší než hrana nárazníku, takže to mám udělaný tak, že střed vystupuje ven z pod nárazníku a směrem ke kraji to jde pozvolna pod nárazník. Takže konce lízátka jsou defakto přímo pod hranou nárazníku.... šrouby rozměr nevim, ale nic velkýho to není - průměr závitu cca 1-2mm a délka tak 10-20mm... a fakt to stačí... Už jsme ho jednou utrhl, takže čím menší šroubky, tím menší škoda na nárazníku.... A byla by nejaka fotka??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Duben 26, 2012 Sdílet Odesláno Duben 26, 2012 koukni ke mě do vlákna, tam jsou fotky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.