sm0g Odesláno Květen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2014 (upraveno) Zítra konečně pro auto a co mi jako první lakýra řek? Cenu, ale tu nějak moc nechci uveřejňovat pač mě trocha zaskočila i když by asi nemusela, Lupino by to za takovou cenu neudělal a že Lupino je PAN lakýrník :)... a že kola oblepoval 2 a pul hodiny :D , zítra je nejspíš nahodím na auto a doložím fotku a nebo si to nechám na volný víkend :) Upraveno Květen 5, 2014 uživatelem sm0g 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 5, 2014 Sdílet Odesláno Květen 5, 2014 Nene, žádný o víkend. Hezky chci foto dříve. Na ty kola v červené barvě se těším, tak mě neochud a pošli foto, nebo to dej sem ;) o víkendu můžeš leštit a jezdit :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Květen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2014 Budu dělat co mužu, ale už ráno proto pojedu, někdy okolo 9, tak kolem 10 pul 11 jsem doma a jdu hnedka nahazovat :D no už se těším na výsledek taky, navíc mi dojdou nové blinkry boční+lišta do předního nárazníku tak si asi ještě pohraji s folii co tu mám a s lištama bočníma, pak by fotka byla lepší :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 5, 2014 Sdílet Odesláno Květen 5, 2014 tak se dupej mrskat ať tu máme fotky ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Květen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 Jen tak rychlovka kol, fotky auta budou až budou, lepší.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Květen 6, 2014 Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 Pěkny jen si ty kola měl přeleštit.. :) a lupni sem foto celyho auta.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Květen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 (upraveno) Jelikož se to minulej rok nestihlo tak až tento proběhla přestavba na FL i zadek, no líbí se mi to víc jak předtím, těch předFL u nás jezdí tolik že za 2km to na prstech dvou ruk nespočítáte.. :D Já jsem s výsledkem spokojen :) Upraveno Květen 6, 2014 uživatelem sm0g 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 6, 2014 Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 vypadá to určitě líp než předface zadek..a hoď už kurde víc fotek celého auta, chcu vidět komplet jak to vypadá s nárazníkem a kolama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Květen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 Ok slibované fotos :) Moje a RS, R17 a R16 :) A jedna teda z boku celé moje auto :) něco tomu ale furt schází a Já vím asi co... No třeba za měsíc to už bude komplet :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Květen 6, 2014 Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 (upraveno) Je to moc pěkný :) jen ty kola to chce přeleštit. Takhe to vypadá jak grafitová co má ta octa vedle. :)Edit: a zdá se mi to nebo máš anténu tak dlouhou, že bys mohl jezdit po Brně místo šaliny? :D :D Upraveno Květen 6, 2014 uživatelem Závy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Květen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 Jj vím otom, určitě objednám aspoň od megu polysh na přeleštění ať se zas lesknou.. Jinak dík, určitě to ještě doladím něčím co vím že se ti líbí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Květen 6, 2014 Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 Jestli budeš dávat křídlo, tak to jo :) :D Mimochodem tvoje auto je 2. co jsem kdy viděl, že má ty boční lišty i na předním blatníku. (ty krátké) Nikde jinde jsem to neviděl :D to jsi tam přidal? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Květen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 (upraveno) Pfff prohlásil si že nemít černý auto tak máš.... ? :D Křídlo ne, fakt mi ho už rok posílá asi 5 lidí, mají adresu, jsou z Prahy a nic mi nedošlo, nakonec ten zadek je i hezčí bez křídla bych řekl... Trocha více do černé hodím lišty a bude to zas o kousek lepší.. EDIT: nepřidal, lakýra je našel a nalepil, měl jsem je u lišt když jsem je kupoval, já je asi sundám stejnak.. :D Upraveno Květen 6, 2014 uživatelem sm0g 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Květen 6, 2014 Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 No fakt je to 2. auto na kterým to vidím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Květen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 Tak že bych je tam nechal pro větší zajímavost? :D Jako je fakt že Já je ještě nikde na žádný octě neviděl.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Květen 6, 2014 Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 Z výroby se tam určitě nedávaly :) Boční blinkr dej bílej, ten oranžovej tam skoro není vidět :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 6, 2014 Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 Já je vidím poprvé až u tebe jinak ty kola na živo jsou lesklý....na fotkách mi to dělalo taky bordel...u těchle co má ted smogy hodně....u těch co mám nově já, tak zatím asi jen 2 fotky ze 100...nevím zda je to světlem, čočkou ve fotáku či čím :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 6, 2014 Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 vypadá to moc hezky ten lak, lišty do černé, třepa dipem a možná bych dal na černo sloupky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Květen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 (upraveno) Závy: Opravdu je ta anténa tak dlouhá že dát vedle sebe dvě japonský ku*vy tak je obě pleskneš přez prdel :D Už mám doma origo face ;) Nevím čím to je, ale jak zrcadlovka tak mobil to dělá, o víkendu je zkusím umýt a opláchnout celé auto jen šamponem, uvidíme co to udělá :) Já tam ty kousky na blatníku nechám :D Sundat se daj vždycky :D Košín: žádný strachy pane, vše je v řešení, aneb zítra a ve čtvrtek jdu do práce tzv. ráno vstanu a večer padnu a na auto ani nemáknu, v pátek vyzkouším něco s těma lištama :) A folií a přijdou ty boční blinkry a do předu lišta :) Upraveno Květen 6, 2014 uživatelem sm0g 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Květen 6, 2014 Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 Pěkný kola jsou hustý :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 7, 2014 Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 Na to jakej jsi plazic podle prispevku tak to mas ale pekelne vysoky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 7, 2014 Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 Moc pěkná práce Smogu , jsi pěkně nizoučko a RS nárazníček vypadá moc dobře. Kola taky super ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Květen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 Diky :) Spooky, ja nikde nepsal že jsem nejakej plazic :) jen obcas, to co jsem donedavna vyjel přejel bez problemu tak tedka už ne. jako vypada to vysoko ale necham to tak jak to je :) takhle to staci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Květen 7, 2014 Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 Nevím, takhle z boku se mi zdá, že by to sneslo podložky ty kola, ne? Možná to jen zkresluje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Květen 7, 2014 Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 Hezké to máte pane. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Květen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 Diky :) ještě proběhnou menší upravy barev a konec :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Květen 7, 2014 Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 To si jen mysliš .:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Květen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 Příští rok bych chtěl Suzuki gsxr 600 :D tak, ale i tak jsem si řekl že od narozenin už jde většina výdělku na spoření :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Květen 7, 2014 Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 Na to jakej jsi plazic podle prispevku tak to mas ale pekelne vysoky ;) Jako kdybych tě slyšel... .. Mě se červená barva nelíbí,ale musím uznat,že ty kola o který se hanz tak hezky staral,tomu dávaj šmrnc.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Květen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 No Maro, abych řek pravdu mě se červená začala líbit až když jsem to předělal na face, teďka ty kola k tomu sedí neskutečně dobře a nedokážu si je ani představit s černou lesklou jak jsem puvodně zamýšlel... Ono se to mluví, ale když jsem jel od lakýry tak nevím jestli jsem vletěl na hrbolek a při rychlosti jsem to jen Já nepocítil, ale byla to dobrá rana, okamžitě čtverky a už sem klečel a hledal olej, to stejný kdy jedu třeba do práce a je tam napojená silnic na silnic a když to nemužu vzít v protisměru tak musím hodně zbrdit, jednou jsem to prolítl a zas taková mr*a, mám prostě strach a to jestli se plazím s tím že je guma od lemu nemá nic moc společnýho když to dělá profil, zas si vemte že třeba lidi maj zvednutej motor, Já nejsem zas tak dole to vím že není jen tak na proražení vany, ale když jedu přez hrbolek tak radši zpomalím na dvojku a přejedu to sklidem... ty rany mě totiž děsí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.