Přejít na obsah

sm0g-ovo eMBéčko


Doporučené příspěvky

Musíš u jízdy ted hold víc přemýšlet.... Si vem já, kdybych nepřemýšlel jak v tom pruhu jet, tak jsem ten motor někde musel nechat a skóre je pořád pro mě, páč vanu jsem nikdy neprorazil :D.....

Jednoduché rčení: Není machrovina být s autem na zemi nýbrž s tím umět jezdit ;)

Odkaz ke komentáři

Tak určitě si dávám teďka větší pozor :) Radši budu označen za plazivca s vysokým autem než za blba s proraženýma vanama. Timto ovšem nechci nikoho urazit kdo někde prorazil vanu někdy, jen prostě mít furt stejnej styl jízdy jako jsem měl se seriovejma pružinama tak tu vanu někde nechám, tlumiče jsou na hadry a proražený kola i s rezervou :D

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Konečně se mi podařilo sehnat to co jsem sehnat nemohl, ovládání šibru+lampička za 500? Dobrej kup, jen škoda těch zrcátek, jsou fakt pěkný, ale zrcátka z anglánu na vyhození, nepoškozený a za 350ks? Taky dobrej kup, hold zas jsem narazil na slušnýho člověka na bazoši, jeden den sem mu napsal co chci a druhej den jsem to měl na poště :)

 

post-16108-0-86158400-1400669352_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 4 týdny později...

K cemu tolik terminalu,to budes mit dve bedny?Ty budes mit aj procak?Ze mas tak kratky cinche...Nebo bude nejakej masakr a zesiky budou oaviceny pod nohama?Ten napajeci kabel je 16ka?To jestli mas az do kufru na ty dva zesy tak se obavam ze to dost tenky,ale uvidis ;)

Kazdopadne na ty woofery jsem zvedavej az uslysim... ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

To si tak jedete v pul 6 ráno do práce, sotva jsem vstal a už jsem musel na silnici reagovat na kokota co mi nedal přednost, no fotky ani dávat nemusím, nárazník je v poho, lak je v pi*i, stříbrnej rámeček kolem masky taky, značka už podruhé zmačkaná, ubrzdil jsem to tak tak, zatím neřeším..

 

Zato s hudbou se hnulo, muj kufr okupuje zástavba přez celej kufr, už stačí jen támhle nahodit lak, támhle zase látku, vylepit molitanem a už se bude jednat o prkotiny...

 

Ono Spooky se nedivím že se ti zdaj ty Ypsilonky dlouhý, já když to rozdělal tak opravdu jsou, mají 20cm :D ... K tomu napájecímu, měl jsem vyhlídnutý od MACu 25tku, ale nakonec mě od toho v Ahifi borec odradil, že to není ani kvalitní kabel a podivně se leskne, tak mi jen řek ať chvilku počkám a šel do skladu, dones mi tyhle od Gladenu a je to 20tka, ikdyž jsem mu říkal že mi to bude napájet 4-kanál a bude to napájet 2 ty 4 kanály a 2 woofery tak mě ujistil že to pojede bez problému, když né obmotám ho tím na té prodejně :D

 

A tak nějak to vypadá, už je to vykitovaný a obroušený, stačí plnič, barva, lak :)

post-16108-0-52557700-1406240159_thumb.jpeg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...