Přejít na obsah

All in one MT6501

Doporučené příspěvky

• o 4 měsíce později...

ahoj

tak prohledavam net abych nasel neco levnejsiho nez colombuse misto streamu a koukam ze jsem asi nasel B) chtel sem se vas zeptat jestli mate nejaky novinky k temhle cinanum protoze mi prijde ze na ceskejch strankach toho moc neni. Diky :)

Jo a jeste, potrebuju k tomu mit maxidot nebo MF volant?

Odkaz ke komentáři

Takže aktualizace u BT Handfree jsem musel upravit mikrofon, originál je tam taková malá potvora v průměru tak pul centimetru a nebylo skoro rozumět, vyměna za mikrofon ze starší bosch sady za asi centimetrový a je to už uplně normal. Jinak stále jsem nesehnal mapy a program jsem nějak na to zhnilej ale kdyby někdo měl tak sem s tím :palec:. A ještě nevalí dálka, tak jestli odešel přijímač , zkusím taky vyměnit ale to mě žíly netrhá, nepotřebuju to, mám MF volant ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Navi ani ovladč mi nevalí, bohužel, už jsem měnil mikrofon a na HF aby bylo vůbec rozumět, a zapoměl jsem na ten přijímač, vysílač vysílá, jas neřeším, když by mě to čubli, tak koupím columbuse, kvalita zvuku je jinde, tohle byla z nouze cnost za dobrý peníze a neřeším to, filmy valí, radio , cd, sd, BT atd. všechno frčí, jen holt navi nevalí, třeba to stačí nějak přeflešovat,a el jak říkám, neřeším, mám navi externí, už dlouho a i na telefonu. 

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...

Tak jestli bys byl tak hodný tak já bych o nějaké ty fotečky měl zájem. Zrovna se rozhoduju jestli columbuse nebo čínu. Columbus mě odrazuje hlavně mapami navteq.

Měl bych ještě otázku, co tam jde všechno spustit za navigace? Já jsem zvyklý na TomToma ale vezmu i iGo pokud jde do iGa nahrát mapy Tomtoma což je myslím teleatlas.

Mohl bys poslat i nějaké foto šipek na maxidotu?

A funguje ti navi i v tunelu bez GPS jako columbus?

Moc ti děkuju, můj email je: honefr@gmail.com

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...