Bzzcek Odesláno Květen 5, 2012 Sdílet Odesláno Květen 5, 2012 Včera jsem jel z prace a najednou auto přestalo reagovat na sešlapnuti plynu.....při dojeti na autobusovou zastavku jsem si všimnul že začlo blikat žhaaveni tak jsem to vypnul a znova nakopl žhaveni se sice neukazalo ale auto pořad na plyn nereaguje ale když dam třeba zpatečku tak zabere...jo a ještě začali pozvolna otačky rust nahoru...nevite co stím..jedem mechanik mi řekl řidlo plynu a druhej lanko :D tak co tam teda je? dík (Oct 1.9Tdi 66Kw rok.99) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GreenLine Odesláno Září 27, 2012 Sdílet Odesláno Září 27, 2012 Včera jsem jel z prace a najednou auto přestalo reagovat na sešlapnuti plynu.....při dojeti na autobusovou zastavku jsem si všimnul že začlo blikat žhaaveni tak jsem to vypnul a znova nakopl žhaveni se sice neukazalo ale auto pořad na plyn nereaguje ale když dam třeba zpatečku tak zabere...jo a ještě začali pozvolna otačky rust nahoru...nevite co stím..jedem mechanik mi řekl řidlo plynu a druhej lanko :D tak co tam teda je? dík (Oct 1.9Tdi 66Kw rok.99) Lanko tam určitě není, pokud máš známého se stejným modelem zkuste to zaměnit. Plyn je tam elektronickej. B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.