Přejít na obsah

Cvakanie (lupkanie) v interiery

JohnyBA

Doporučené příspěvky

Ahojte,

v mojom aute uz dlhsie pozorujem cvakanie alebo take lupkanie v interiery ktore vychadza z pristrojovej dosky alebo z tunela, ako keby prepinalo rele alebo nejake klapky v klimatizacii. Je to pocut hlavne ked zastavim, alebo aj ked mam len otoceny kluc na zapnutu elektroniku a hram sa s hex-can kablom. Je to normalne? Robi to niekomu tiez? Moje auto je MR2006 a najazdenych 245tisic, tak ci to nahodou uz nie je kilometrami....

Dikes,

Johny

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o 11 měsíců později...

Čau, stejnej problém jsem měl taky, prostě je vadná klapka a nedostane se do krajní polohy, tak sjede na začátek a zkouší tam najet znou. Je to pořád dokola. Klapku si zjistíš přes VAG. Je jich tam spousta, já měnil V71- ta tě vyjde tak na 2300Kč. Ostatní jsou taky tak kolem dvou litrů.

Odkaz ke komentáři
  • o 5 měsíců později...

Presne toto isté som riešil aj ja na r.v.2007, klapka cirkulácie vzduchu int/ext. Motorček má špinavý potenciometer ktorý sníma polohu klapky, klapka je sice na dozar zatvorená ale motorček si myslí že nieje lebo potenciometer dáva špatné udaje a tak sa snaží stále zatvárať, a potom to preskakuje na ozubených prevodocha to je to lupkanie. Ja som an to zakladal tému a bolo mi poradené to vyčistit a nechať obnovit základné nastavenie týchto servomotorkov. Na chvilku to prestalo ale po mesiaci to začalo robit znova, cena nového servomotorka je 139€, ja som ho nemenil, vykašlal soms a na to, raz za čas to vyčistím a pomáha to.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...