Spooky1 Odesláno Červenec 5, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2013 Hansi prosimte a jeste kdyby jsi mohl ty fotky me hodit aj do mejlu. Jen pro sichr aby jsi se nenudil :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2013 Jo to jo :D nestačí je dát sem :D už i na FB, email a za chvilku rovnou lidem MMSkou na mobil. Ale přátelé co bych pro vás neudělal :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hejdid Odesláno Červenec 5, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2013 Jeniku ja chcu pohleed :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 5, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2013 Když už jsme v tom, nechceš pro nás klubáky vydat i kalendář? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červenec 5, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2013 Jeniku ja chcu pohleed :-D originál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Červenec 5, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2013 Tak kde máme ty fotky toho motoráku? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 Hejdid:Hejdid: To je také dobré, tak ti nechám vyrobit pohled přímo s fotkou mého auta :D Konny:Konny: To by se moc kusů asi neprodalo :D sm0g:sm0g: budou, nešli mi nahrát na forum, nejsem totiž doma ale dneska bude více fotek, jedu do České Lípy na sraz s LOW CZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 7, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2013 A dyztak nech prosimte vyrobit par billboardu a rozlepit je kolem silnic... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2013 To už by Spooky bylo moc nákladné ale ten pohled by se mi líbil :D Zde již slibované foto motoráku :) + už mám u gombiho věci na zvednutí motoru o 1,5cm :P jupí a půjdeme zase víc k zemy! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červenec 7, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2013 a kde jsou fotky ze srazu LOW? :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Červenec 7, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2013 Žaneta hold nepočká 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Červenec 7, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2013 Kua co to je dudupy nedelej hambu a poradne to vypucuj ..... napr. ta nadobka ostrikovace apod. tu mas inspiraci A zitra chcem foto jasnyyyy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2013 Cerrtinka: já žádné nefotil až e dají do skupiny na FB, tak je sem dám :) Mára..00: Njn někteří jsou netrpělivý :D Deko: čistit ten motorák ted nebudu :D stačí jedna jízda a ta černá lesklá je špinavá od pylu apod 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2013 Tak dneska jsem zjistil, že můj telefon umí nejen udělat i screenshots z videí a jsou to moc krásné fotky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gombi Odesláno Červenec 8, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2013 Kdybste měli zajem tak mohu nechat vyrobit plocháče na zvednutí motoru s libovolnou tlouštkou za 300kč na motory TDi když tak napište SZ :) zítra přidám foto do svého vlákna aj tu at mu to trochu zaspamuju :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 Ty lidi jsou takový závistivci podělaný ted, když o víkend se fotím do časopisu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 9, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 :o komu může být dobrá jedna mřížka? Do víkendu ji ale seženeš v pohodě ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 Také nevím :( to seženu ale horší je, že se musí nalakovat do černé lesklé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Červenec 9, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 si děláš prdel že to někomu za to stojí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 9, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 Jo ty máš mřížky lakovaný jo? Tak to už bude horší, no snad to stihneš dát dokupy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 9, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 lidi jsou neskutečné kurvy, mi zas někdo na dodávce najel do předního nárazníku a udělal mi tam dvě díry... a tu mřížku koupíš za pár korun, nechápu proč to někdo krade, ještě když je to v laku.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 To už je prostě debilita 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 a tu mřížku koupíš za pár korun, nechápu proč to někdo krade, ještě když je to v laku.. že by jen tak ze srandy? jde kolem parta debílků,uvidí hezkou káru a řeknou si jen tak ze srandy mu něco provedem :wallbash: jiný vysvětlení mě nenapadá :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 Kluci také vážně nechápu myšlení lidí, českých lidí! Hlavně pokud to potřeboval, tak to stojí asi 150 originál co jsem byl dneska v dílech ale né, oni to musí ukradnout mě, když to má lakované do klavíru. Prostě demence toto Dneska jsem byl v dílech a je to objednané (cena 150,-kč) a zítra to dorazí, takže budu mít co do víkendu dělat abych to stihnul a měl to ok I toto je dosti možné Žanet, mě se tohle dělo i s předešlými auty a tak čekám co příjde tady. Ale za poslední měsíc mě to přestává bavit, auto polité coca-colou, vajíčko na kapotě a ted toto, příjde mi že nemají co na práci......jednoduše I love haters 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gombi Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 mrdky zajebaný !!!! hlavně k čemu mu to bdue když to bylo politý v tom klavíru idioti... to opravíme do víkendu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 Vajíčko, coca-cola na autě? Tys někoho asi hodně nasral... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 Nasral ho tím, že má vkus a umí si vydělat a místo do chlastu a cigár je cpe do auta, lidi jsou fakt dementi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 Gombi: už to mám na zítra objednané, tak bude scházet lak a zvednutí motoru, ale naštve to :/ další peníze v háji Dakie: já jsem se všema za dobře, nemám s nikým problém, takže to moc nechápu DanTe: asi je to tak jak říkáš, jelikož nepiju a nekouřím a vydělávám prachy jak mohu a něco dopřeju octuli, tak to asi někteří lidi nedokážou skousnout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 Tady něco na pobavení :D Objeven nový chemický prvek ! Romík (latinsky Cikanium) - chem. značka Ci, nejedná se o prvek, ale pouze stabilní izotop india. Je hojně zastoupený na zemském povrchu. Základní fyzikálně chemické vlastnosti: romík je hnědý, měkký, zapáchající . Jeho hustota 1,2g/cm3 je vyšší než hustota vody, to znamená že v ní neplave. Romík...je hořlavý, vyniká značnou hydrofobií, naopak dobře vstřebává alkohol. Je magnetický - přitahuje železo, ale i barevné kovy. Atomy romíku se nevyskytují samostatně, ale vytvářejí homonukleární molekuly zvané klany, které mohou dále polymerovat do tzv. tlup. Sloučeniny: koncentrovaný je prudce nebezpečný, proto je vhodné ho ředit olovem. Využití: využití romíku v praxi je mizivé. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.