Přejít na obsah

Jéňova modrá bestie - the third and final evolution !!! (2014) THE END

Doporučené příspěvky

Jo rozumím, já už mám nakoupeno ale chtěl jsem změnu a nakonec toto nechám, je to sestava dobrá na db ale to nejezdím a stejně tedka když budou raritní dveře, takže bude hudba bohatší o další 2 repráky v autě a 4 vejškáče a to mě už bude stačit, bude hrát každej kout auta :D. Chystám se tlumit po laku :)

Odkaz ke komentáři

No Já jak budu tlumit tak se do toho dávám pořádně, nezastavím se jen na STP Silver, pokuď mužu poradit volil bych krásného nástupce STP silveru :) Jinak ještě pro lepší požitek bych volil polep Gladenem. A pokuď možno a jste trocha finančně na tom lépe, volil bych za přední reproduktor čtvereček STP crystal 1 stojí asi 700 korun, nemusíte to tam dávat, ale říkám vám, nebo teda aspoň těm co mají sluch ten rozdíl tam je, STP Silver vám to odrazí, ale odrazí to uplně mumi, kdež to ten čtvereček to odráží z5 rovně a je z jiného materiálu než STP Silver....

Každopádně, dnes se netlumí auta jen kvuli EMA nebo DBdragu, dnes se to provádí i kvuli komfortu, víte co to je když tlumeně slyšíte kapky když prší? Nebo když jedete a neslyšíte nic z venku? Toto je taky učel tlumení a tlumit střechu? tak tam bych volil STP a na to Gladen, přecejen odtrhá se ta vata či co to je a jen STPčko bych tam nedával :D

Odkaz ke komentáři

Tak já to také dělám pro radost, baví mě to už od mala a je to můj koníček. Baví mě upravování vozů, rád koukám na dělané auta jak ze zahraničí, tak z česka, které za to stojí. Už je to hold moje nemoc a můj život a bez toho asi nemohu žít :) jednou jsem k tomu načichnul a nikdy se toho nepustím :) a ted už to chci vše mít top ale jen pro sebe, chci si to užívat to auto jako víkendovku a opravdu je to naposledy co se předělává a bůh ví co s ní bude po sezoně 2014 :)
Já mám doma pohárek z mého prvního srazu za octavia I top 5 a cením si ho ze všech nejvíce :) ale já jich mám pár. A každý by měl stavet auto páč ho to baví a naplnuje :)

Odkaz ke komentáři

Tak, mám tu zase nějaké novinky. Dostal jsem typ jak udělat zadní světla, čím je odmastit apod aby vše fungovalo, tak uvidíme zda se do toho pustím a jinak přípravy na lak začínají. Dnes již sundané tapece a uschované na čtvrtek na prodej :smich: , komplet hudba z auta venku a začínáme opravovat chyby při práci s hadí kůží a máme tu další maličkosti na potahování ^_^

post-19884-0-08709200-1389631475_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Hans26
Odkaz ke komentáři

Tak dneska menší pokec s Hynkem v Praze ..mimochodem má krásného passata :palec::palec: a přivezení si nových věciček na ten můj snad zatím škopek. Bude to peklo skládat celé auto z5 a hlavně hudbu :wallbash::lol: v krabici mnoho krásných věciček na duc duc :lol: Mimochodem octa už je bez hudby, kusu kufru a totálka výplně dveří. Hudba už u mě hraje jen na telefonu :lol:

post-19884-0-15639900-1389897046_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Hans26
Odkaz ke komentáři

Chápu Dodo :lol: Jinak smogy je tam toto at se neřekne, že vás šidím, tak dám menší ochutnávku toho nejlepšího :) samozdřejmě toho tam je mnohem více aj repráky tam nechybí ;) a jen 2 to nejsou :lol:

post-19884-0-37759300-1389950598_thumb.jpg

Jinak asi příjde ještě malá změna. Přemýšlím, že sundám hadí kůži a vylakujeme to až to bude v lakovně :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...