Berry- Odesláno Květen 21, 2012 Sdílet Odesláno Květen 21, 2012 Ahoj chlapi, nemáte někdo zkušenost s náhradou halogenových světel za světla xenonové? Nikde jsem tady toto téma nenašel. Zajímalo by mě co vše se musí udělat.(ostřikovače,kódování atd..). Dělal někdo z vás? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Květen 21, 2012 Sdílet Odesláno Květen 21, 2012 musíš dodělat ostřikovače, automatiku náklonu a kódování 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 22, 2012 Sdílet Odesláno Květen 22, 2012 A nebo dej jen ty projektory pokud teda vyslověně netoužíš po xenonech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Berry- Odesláno Květen 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 22, 2012 Chtěl bych určitě xenony. Na kolik vyjde přibližně celé to předělat? Předělával někdo zvás sám? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Květen 22, 2012 Sdílet Odesláno Květen 22, 2012 předělával jsem na svém, nutná montáž čidel, RJ xenonů, kabeláž, nakodovat.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Květen 22, 2012 Sdílet Odesláno Květen 22, 2012 předálával jsem několik čidla, kabeláž, jednotka, přepojení cca 10t 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Květen 22, 2012 Sdílet Odesláno Květen 22, 2012 (upraveno) pak ještě něco ostrikovače :) a není problém na STK ani s policajtama ani v zahraničí při případné silniční technické kontrole Upraveno Květen 22, 2012 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 22, 2012 Sdílet Odesláno Květen 22, 2012 právě pro to to dost lidí řeší téma projektorama + lepší žárovky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Berry- Odesláno Květen 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2012 Hmm.. tak to budu muset zvážit. Ta cena bude šílená. Pokud budu počítat, za xenony 600O,- jak psal Vaša(čidla,kabeláž,jednotka) 10000,- + ostrikovače, tak se dostanu na 20 000,- Jak svítí ty lepší žárovky? Dá se to srovnat se xenonama? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shooter Odesláno Květen 30, 2012 Sdílet Odesláno Květen 30, 2012 ako si to poriešil? ja teraz rozmyšlam nad Osram Cool Blue alebo HID sada xenon.. co poradite? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Květen 31, 2012 Sdílet Odesláno Květen 31, 2012 (upraveno) HID = pokuta, probémy STK a pokud je to velká čína tak i problémy s elektronikou v autě Upraveno Květen 31, 2012 uživatelem Vaša 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Květen 31, 2012 Sdílet Odesláno Květen 31, 2012 Tak tak. Takže radši Osramky např. Night Breaker nebo Philipsky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shooter Odesláno Květen 31, 2012 Sdílet Odesláno Květen 31, 2012 Dobre chalani tak rozhodnute ...kupim si jedne night braker a jedne cool blue uvidime ktore budu krajsie svietit ... a do parkovaciek dam ledky aby to tak neprerazala ta hnusna žlta farba ... už dnes sa to montuje :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Květen 31, 2012 Sdílet Odesláno Květen 31, 2012 A jak jsi pořešil hlášku prasklé žárovky? Nějaký odpor? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 31, 2012 Sdílet Odesláno Květen 31, 2012 jasně prodávají se led už s odporama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Chadwick Odesláno Červen 24, 2012 Sdílet Odesláno Červen 24, 2012 Ale pokud dáš výkonější žárovky do projektorů a budeš s nimi svítit každý den, tak se ti za chvilku spálí. Dával jsem je našim do Punta II co má projektory a nejdřív svítily krásně a postupně míň a míň, až skoro vůbec ( Osram Night . . ). Když jsem je vyndal, tak obě sklíčka na žárovkách byla celá černá. Prostě vyšší výkon, vyšší teplota. Do parabol podle mě v pohodě, ale do projektorů jen ty co tam mají být, nebo v kombinaci s denním svícením s diodama, aby žárovky nesvítily pořád ve dne i v noci. Jinak podle mě odejdou. Ale je to jen moje zkušenost. Jestli je ještě nekdě najdu, tak sem hodím foto těch žárovek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.