Dakie Odesláno Červenec 5, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2014 Twe, nejdřív tady straší, že nemá prachy a prodává Otloukánka a teď mu pořídí sestřičku :))) Prima :) Copak jí pohání? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2014 Bohužel jsem zapoměl dopsat že ji zítra musím odevzdat, protoze tak jak se Octloukankovi poridila sestricka tak mě pořídily kdysi bratříčka... :D Samozřejmě předpokládám, že tak jak si bracha jiz nekolik let pujcuje auto ode mě tak si budu podle potreby ja pujcovat od něho.,.. :D Par udaju. 1,9TDi 81kW. Dovoz z DE, prez jednoho super typka co vozi fakt zachovali kousky... Je to 2002, vyhrivany sedacky, climatron, tempomat, zadni parkovaky. Nahrkano cca 273k. Nedavno měněny chladice, tlumice + pruziny, kotouce (brambo max), desky (ATE), zadni brzdice, brzdovy trubky, gumy Dunlop BluResponse. Ma to samozrejmě nějakou kosmetiku,ale nic zavaznyho. Auto zustane v serii, pokud do toho nehrabnu ja... :D Takze myslim ze bratra donutím k taznymu, folie na okna, k necemu ode mě asi dostane soft by TDiFun. Nejspis pricniky a rakev. Mozna par detailu jako calouneni volantu, novy znaky... (Taky co mu mam porad davat k narozkam, vanocum atd ze... :D) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 8, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2014 Jj, tam u Vás jsem našel pána v Bechyni, co vozí auta a od něho mám mojí Stounku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2014 No vidis chlape.Taky ji mame od Jirky ;) Vozi fakt pekny kousky... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 8, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2014 Týjo, nejsem si jistej, jestli se jmenoval Jirka.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2014 Dakie: Kodad a pokud jsi byl u nej u baraku,tak se jede takovejma "pekelnejma" serpentynkama ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 9, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2014 Pěkně zachovalý kus! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2014 Martin: jj...a vypada to dle vseho ze opravdu slusne udrzovanej.Neda se to s tema pastikama co jsem koukal u nas srovnat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2014 Taaak brzdy na kombiku brzdej jak maj,tak se jen jezdi a dnes olepeno samolepkou...Chtel jsem ji dat na octloukanka,ale nenajezdi tolik co sestricka,ktera je denne po Budejkach a bud smer Veseli nebo Trebon.Myslim ze by to nemel byt zadny problem.Ucelem je delat reklamu a to plnime ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 15, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2014 Jasně, jen tak dál ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2014 Martas: Nooo budeme se snazit jit dal z obema... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2014 (upraveno) Jedna čekací... :D Nic se neděje, jen kilometry nam přibývají... Není na nic jinýho moc čas.. Upraveno Červenec 21, 2014 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 21, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2014 Stále je to krásný kočár ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2014 Martin: Diky,ale ma to spooousty chyb,jen neni cas nejak... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Červenec 22, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2014 @Spooky1 Je to krásné auti, pěkně sis vyhrál btw Ty máš tónování všech bočních skel? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 22, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2014 Auto bez chyb je jen nové a to kdo ví jestli.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2014 Martin: U novych tomu verim mene nez u spousty starych... :D Desos: Dekuji ;) Jinak ano folie jsou na vsech oknech ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Červenec 23, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2014 @Spooky1 Pčr na folie nic, nebo máš v kraji protekci? :_P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2014 Desos: No v kraji...Jezdim s tim po cele CR,dost casto PHA a KV kraj a zatim jsem s foliemi na zadnem aute (tuk,tuk) nemel problemy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2014 Taaaak aby toho nebylo malo tak vcera cestou do prace me asi rupla nekde nejaka spona nebo hadice (doufam) a turbo piska jako svine.Dneska jsem navic neotevrel ani haupnu,tak snad se zitra povede... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Červenec 30, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2014 to musis zatahnout za tu malou packu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2014 Peto,kterou malou packu myslis?Za nejakou jsem tahal a nepomohlo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 Jofree: Ahaaa...ono se muselo za tu cernou pod palubkou... :D Jinak novej napinak je uz na miste.Je tam ted mista :D A urcite uz nebudou problemy z tlumicem vibraci :D A jedno prodrene kolinko na vedeni k IC.Piskalo to jako cip... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 31, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 Co to je za napínák? :-O Tos nemohl ukázat dřív, já tam dával zase s tlumičem vibrací :-O To je děravý skrz? Nevypadá to ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 Dakie:Nevim co to je zac.Kdys s tim laboroval Marena-TDi a neprozradil.Napinak me dodal az z dovozem domu,takze mu timto zaroven jeste jednou velice dekuji ;) Dira uplne skrz neni,ale utika to tudy hodne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 31, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 Tak ta díra určitě nedělala dobrotu. Ale ten napínák bez tlumiče vibrací ve mě nevzbuzuje moc důvěry . Nespletl se Marek ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 (upraveno) Nooo dobrotu urcite nedelala.Musim vecer kouknout po netu,objednat novy koleno a asi rovnou objednam ty silentbloky na predni napravu.Jinak uz sem zadal vyrobu pripravku na vymenu tech zadnich silentbloku tak snad pristi tyden... ad napinak: Prijde me uplne stejnej akorat bez toho tlumice.Marek ho dal na jeho oktu a jezdi v pohode do dneska...Navic treba 1,6ky okty (tam mam vlastni zkusenost) taky tlumic nemaj a jezdej a fungujou... Upraveno Červenec 31, 2014 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2014 Taaaak,koleno vymeneno a dalsi dil skladacky z nazvem podvozek je doma. Aneb pytlicek plny gumicek :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Srpen 4, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2014 Jak moc nemám rád gumičky, tak tyto zas klidně joooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2014 tak neni gumicka jako gumicka... :D Jen budu muset odstavit auto a jezdit na kole...Ale to dam,protoze me to za to stoji... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.