Spooky1 Odesláno Září 13, 2009 Sdílet Odesláno Září 13, 2009 (upraveno) Tak mě vorlajz hrozně vynadal jak je možný, že tu nemám svoje vlákno. Když jsem mu odvětil, že nemám fota auta tak mě slíbil focení,ale nějak zapoměl... Takže abych mu udělal radost tak jsem si to vlákno založil a hnedka jak bude trochu počasí tak uděláme nějaký fotečky a dáme je sem :) ;) Upraveno Červenec 2, 2013 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 13, 2009 (upraveno) Jo a aby byla alespoň malonko představa... Jedná se o liftbacka, face. 1,9TDI 66kW, barva šedá základní metalíza. Jelikož je přední nárazník trochu odrbán, je v plánu ho z jara opravit jak nejlépe půjde. Chystám se nechat domontovat tempomat, snad vyjdou xenony. Prozatím vyměněn podvozek za KW -35/-35. K podvozku patří samozřejmě pořádný kola který dělaj auto, takže na příští sezonu jsou v plánu nějaký pěkný 17" pokud možno na Octaviích moc neokoukaný. Jinak jsem se vzhledem spokojen, alespoň prozatím takže spíš než exteriér se bude ladit pod kapotou nějaký ty kobylky a v interiéru. Tmavej interier je fajn,ale mám v plánu předelat středy tapeců do modrý + k tomu sladit sedadla, nejspíš potahy od MADu (alespoň prozatím). Seriová hudba není špatná,ale nějak nedostačuje, takže je připraveno k instalaci 3way MB Quart, na 8kanálů DENON. Basové měniče buď 2x JL audio 12W0 nebo 1x PowerBass ES 12DS (uvidím co se mě bude více zamlouvat) a o pohon wooferu se bude starat Emphaser EA2200 krmen prozatím 35qmm + ZEALUM 2F kapacitor. Jako HU byla zvolena značka Clarion, konkrétně model DRX9575Rz + procesor DPH7500z + changer CDC655Tz. Propojení changeru a procáku z radiem bude optokabelem. Tak a víc mě nějak teď nenapadá... Upraveno Září 13, 2009 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 13, 2009 Sdílet Odesláno Září 13, 2009 taky mas hezky plany, jsem zvedavej, jak nam to nakonec vyjde :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2009 Houmik: No snad nám to klapne ;-) Jestli to vyjde a nevyměním v říjnu octu dočasně za Sportage (fakt jen dočasně) tak bych během října snad mohl hrát... No ale uvidíme... Jinak tady alepsoň dvě fotečky co na srazu vyfotil danbartt. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 14, 2009 Sdílet Odesláno Září 14, 2009 ja ted asi budu muset resit ridicovu sedacku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2009 Houmik: jj... jsme koukal... Já doufám, že mě to vyjde, povede se prodat ty trony co mám před barákem na tom vraku a vzal bych sedáky od vitta asi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 14, 2009 Sdílet Odesláno Září 14, 2009 jako vcera vecer jsem si pohraval s myslenkou, ze zrusim objednavku tech kol a koupim RS sedacky kompletni... ale vykaslu se na to, kola jsou prednejsi. Necham tam normalne origo sedacky, jen vymenim ten sedak a bud necham znova potahnout tu ridicovu sedacku nebo to budu resit novyma potahama od MADu... a tam bych volil neco s bilou kuzi. Mas doma jeste ten cenik a vzornik? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2009 jj... ceník mám doma. Můžu dyžtak napsat Jirkovi jestli by mu nevadilo, kdybych ti ho hodil a půjčil sis ho ;-) Tak vezmi ty sedáky od Vitta zatím a já je pak od tebe dyžtak vezmu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 14, 2009 Sdílet Odesláno Září 14, 2009 ja mam penize akorat presne na ty kola, ani o stovku vic, tak mam smulu kupovat dve veci najednou prave :) to by bylo fajn, bych na to mrknul a treba neco vymyslel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2009 jasný chápu ;-) Jinak jdu teda škodíkovi napsat a dyžtak se domluvíme na nějakej den. Vzal bych auto a někde by jsme si to předali ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 14, 2009 Sdílet Odesláno Září 14, 2009 ok jinak dam pak vedet, jak je to s tim TL ke kolum... ale mam takovy pocit, ze cesky nebude a budu ho muset nechavat prelozit s razitkem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2009 Houmik: jasný. To se potom nějak domluvíme ;-) Jinak jestli jsi je objednával v čechách tak by ho snad mohli dodat přeloženej... No uvidíš... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Září 14, 2009 Sdílet Odesláno Září 14, 2009 no konečně,že ti to ale Tome trvalo s tím vláknem :) konečně vím,v čem se vozíš ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2009 Carrti: No trvalo... Nebyly fota no. Jinak se vozím jako každej tady octavkou... ;) Tak musím tenhle týden na technickou tak jsem zvědavej jestli projdu. Mám trochu strach z emisí,ale uvidíme no... Držte mě palce... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 14, 2009 Sdílet Odesláno Září 14, 2009 poradne ji prozen do otacek v nejakym kopci, jak jsme se o tom bavili pri grilovacce a nebude problem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2009 jj... mám v plánu že dostane cestou do Soběslavi pořádně za ušiska a musí prostě projít... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Září 14, 2009 Sdílet Odesláno Září 14, 2009 Spoooky1 pekna octa! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2009 Spoooky1 pekna octa! No hezká snad jendou bude. Teda ne že by teď nebyla,ale je taková nějak hodně úplně obyčejná... I když to snížení jí hoodně pomohlo aj na těch seriovejch 15". Koukal jsme na tvoju zastavbičku. Chtěl jsem to samé,ale ty 12" jsou dost velký... Takže bude dvojitá podlaha a bedna... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Září 14, 2009 Sdílet Odesláno Září 14, 2009 No hezká snad jendou bude. Teda ne že by teď nebyla,ale je taková nějak hodně úplně obyčejná... I když to snížení jí hoodně pomohlo aj na těch seriovejch 15". Koukal jsme na tvoju zastavbičku. Chtěl jsem to samé,ale ty 12" jsou dost velký... Takže bude dvojitá podlaha a bedna... Me se obycejna bedna moc nelibi. Pockej jake 12''? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 14, 2009 Sdílet Odesláno Září 14, 2009 no alu kola 12", Spooky uz je ma pripraveny v garazi, jen na ne sehnat pneu a jdou na auto ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2009 Montenegro: No mám 12" woofery a ty do tý bočnice nenacpu. Takžře prozatím bude bedna a možná časem udělám tu bočnici a dám nějakou 10-ku woofer Houmik: To jsou 13" to si pleteš... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 15, 2009 Sdílet Odesláno Září 15, 2009 ;) no kazdopadne vim, ze je to mensi nez predni brzdovy kotouc ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Září 15, 2009 Sdílet Odesláno Září 15, 2009 Montenegro: No mám 12" woofery a ty do tý bočnice nenacpu. Takžře prozatím bude bedna a možná časem udělám tu bočnici a dám nějakou 10-ku woofer Jak nemuzes. ja jsem tam narval 30cm.........vsehno muze, ja by ty to pomoh udelat, jenom nejsem v cz ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2009 (upraveno) Montenegro: no jo,ale dej foto tvýho wooferu. Ten můj powerbass je trochu větší... (viz foto) a navíc jak sjem psal tak porád nevím jestli PB nebo JL... Takže bude bedna a bude se testovat... a až se rozhodnu tak moooožná zauvažuju předělat bočnici. Ale to se uvidí... navíc netuším jak dlouho mě ten woofer bude bavit a kdy dostanu chuť na změnu a pak je bedna lepší... Upraveno Září 15, 2009 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 15, 2009 Sdílet Odesláno Září 15, 2009 Spooky: rád jsem Tě poznal ty kluku jeden ušatej! ;) Jinak to otočení toho basaku je prej nereálny a zabralo by to v kufru podstatně vic mista. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Září 15, 2009 Sdílet Odesláno Září 15, 2009 Spooky: rád jsem Tě poznal ty kluku jeden ušatej! ;) Jinak to otočení toho basaku je prej nereálny a zabralo by to v kufru podstatně vic mista. Spravne ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Září 15, 2009 Sdílet Odesláno Září 15, 2009 Montenegro: no jo,ale dej foto tvýho wooferu. Ten můj powerbass je trochu větší... (viz foto) a navíc jak sjem psal tak porád nevím jestli PB nebo JL... Takže bude bedna a bude se testovat... a až se rozhodnu tak moooožná zauvažuju předělat bočnici. Ale to se uvidí... navíc netuším jak dlouho mě ten woofer bude bavit a kdy dostanu chuť na změnu a pak je bedna lepší... Tdy mas foto. http://www.imagebanana.com/view/e2rxk8kf/Picture439.jpg 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2009 Romariooo: Šak já tebe jsem taky rád poznal a díky za snídani. ;-) Jen nevím jaký otočení basáku jsi měl na mysli. Já jsem ti určtě neříkal že by jsi měl otočit basák košem nahoru. Nebo jsme to jen špatně pochopil... Montenegro: no ten tvůj woofer je právě dosti plochej oproti te moji "krávě" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Září 15, 2009 Sdílet Odesláno Září 15, 2009 Romariooo: Šak já tebe jsem taky rád poznal a díky za snídani. ;-) Jen nevím jaký otočení basáku jsi měl na mysli. Já jsem ti určtě neříkal že by jsi měl otočit basák košem nahoru. Nebo jsme to jen špatně pochopil... Montenegro: no ten tvůj woofer je právě dosti plochej oproti te moji "krávě" Jo to je..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2009 Tak jsem si udělal radost a namontoval vzpěry na haupnu. Koupeno od Octaviamana, předání pohodička, domluva super a haupna se krásně dozvedává a zavírá... Jen ty fotky nemám... :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.