Přejít na obsah

Spookyho "Octloukánek"

Doporučené příspěvky

ze cviceni... :palec: ve ctvrtek nebo kdy jsem se pohadal s kamaradem na tohle tema, jestli ma u 8 let staryho auta cenu delat celolak dejme tomu za 15tisic Kc :palec:

no nevim jestli to má cenu :palec: jenže já když to umeju tak to je fakt hnus velebnosti bych blil :o sice sem některý face díly sehnal v barvě ale neni to ono

Odkaz ke komentáři

lampy jedine cely... jak zastrikas jen ty dve bily mista, tak to vypada divne, to je aspon muj nazor...

ted prave - ehm, sakra, co mi to leze z huby... ble - Olin prodava na SH ty ciry zadni lampy, ale nejspis to budou ciny... uz jsem premyslel, ze je koupim a prestrikam na tmavo, ale zase do toho resit zarovky, nebo ledky :palec: to by vyslo na poradnej balik

Odkaz ke komentáři

Houmik: nikde jsem neřekl, že bych dal tmavý jen zpátečky a blinkry...Ale fakt jsem přemejšlel si koupit Hella moduly a světla si udělat... No uvidím... Zatím na to kašlu. Mám spoustu jinejch věci na řešení...

Jinak pokud zatmavovat tak bych koupil ty celobílý nejspíš a zatmavoval ty... no uvidíme...

Odkaz ke komentáři
jsem zvedavej, jak to bude fungovat :palec: ale spis uz bych chtel videt to lizatko, jestli ho mam taky kupovat :palec:

To já jsem zvědavej taky,ale věřím, že dobře... Jen přeci není Jenda žádnej amatér a ví co dělá... :palec:

Lízátko je trochu problém... Porád nějak nemám nalakovanej ten nárazník.... a nejdřích bych chtěl vyřešit kola a až potom nárazník... No uvidím jak to dopadne... Asi v týdnu zkusím zavolat Martinovi co ten lak nárazníku a jestli má nějakou představu... Ale asi to bude nějakou korunu stát...

Odkaz ke komentáři
To já jsem zvědavej taky,ale věřím, že dobře... Jen přeci není Jenda žádnej amatér a ví co dělá... :palec:

Lízátko je trochu problém... Porád nějak nemám nalakovanej ten nárazník.... a nejdřích bych chtěl vyřešit kola a až potom nárazník... No uvidím jak to dopadne... Asi v týdnu zkusím zavolat Martinovi co ten lak nárazníku a jestli má nějakou představu... Ale asi to bude nějakou korunu stát...

juj tak tady se bude měnit design :palec:

Odkaz ke komentáři
ja ti ani nevim, jestli o tom vi, ze lizatko bylo pro tebe :palec: vzdyt ja jsem ho ani sam neodebiral :o

Tak já nevíém jak jsi ho přebíral nebo nepřebíral... Jen že jsi mě ho dovezl... :palec:

no mě se nic neřekne a při tom je v tom kousek mýho auta :palec:

Tak já na něj nechám zespodu (aby to nebylo vidět) udělat nápis, že je od tebe... ;-) ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...