Guest chipmann Odesláno Březen 26, 2010 Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 Ty věci vem od Seba super jednání a hlavně výborné ceny a vše origo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 26, 2010 Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 presne tak, ty ceny jsou bezkonkurencni... ani muj mechanik mi s 20% slevou neudela takovy ceny ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Březen 26, 2010 Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 tak sem volal kamikovy ze servisu a rikal ze ty INA sou supr ze sou lepsi nez SWAG takze za 1579kc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 26, 2010 Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 tak sem volal kamikovy ze servisu a rikal ze ty INA sou supr ze sou lepsi nez SWAG takze za 1579kc ina se dává jako prvovýroba ,pumpa je zase graff , a kladka je teď nevím zn.ale je tam Canada a ještě něco ;) já kupoval origo rozvody ve škodě a pkud ti můžu doporučit tak místo řemenu zn. contitech použij Gates toe špička mezi řemeny a dává se i jako origo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Březen 26, 2010 Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 ina se dává jako prvovýroba ,pumpa je zase graff , a kladka je teď nevím zn.ale je tam Canada a ještě něco ;) já kupoval origo rozvody ve škodě a pkud ti můžu doporučit tak místo řemenu zn. contitech použij Gates toe špička mezi řemeny a dává se i jako origo nekdy neni lepsi orginal nez jina znacka.. zatim co sem slychaval od mechaniku tak kazdej DOPORUCUje CONTITECH,... on ti asi rekne kazden neco jinyho :) vem to co bude za lepsi cenu kvalitou to bude skoro nastejno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 26, 2010 Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 mi je v práci používáme a kvalita nic moc poháníme s tím celou linku a nustále se trhají takže asi tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Březen 26, 2010 Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 mi je v práci používáme a kvalita nic moc poháníme s tím celou linku a nustále se trhají takže asi tak ono taky jak co.. my mame od jedny firmy v praci taky dost veci neco dela na nejlepsi kvalite a neco uplna suska... ale jeste sem od nikoho neslysel ze by se mu roztrhl contitech remen ono taky zalezi na remenicich a kladkach v jakym sou stavu kdyz budou mit ostry hrany nebo nejak poniceny tak tam muzes davat co chces a budou se trhat furt :) ale to je jedno ja mu jen dal nabitku co mu muzu sehnat ja z toho nic nemam spise naopak takze je to na tobe spoky ale ty contitech uz maji moji 4 kamosi v autech a po 120 000 kdyz sme je menili vypadaly porad suprove :) a uz mi rekni co si koupil ;) :) :smich: :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 26, 2010 Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 zadni kridlo, ja vam to teda prozradim, ale Tom to nesmi vedet ;) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Březen 26, 2010 Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 zadni kridlo, ja vam to teda prozradim, ale Tom to nesmi vedet ;) :) ja sem si to myslel a jaky RS? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 26, 2010 Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 to on uz vam to rekne sam, at mi nenadava, ze jsem to vsechno vybonzoval :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 26, 2010 Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 no a je to venku ty jsi teda drbna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 26, 2010 Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 ;) ja uz to nemohl vydrzet... a s postou taky keca, ceka, az mu to nalakujou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Březen 26, 2010 Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 ja uz to nemohl vydrzet... a s postou taky keca, ceka, az mu to nalakujou ;) ja chci taky :smich: :) :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 26, 2010 Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 taky premyslim, jesti ho koupit nebo ne... ale asi se na to vyprdnu :) Jarysek: nevis nekoho v CB, kdo by mi umel udelat koncovku vyfuku? jako vyriznout naraznik a pak si s tim pohrat, aby to tam pasovalo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 26, 2010 Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 přijeď sem na sever tady jsme klucí šikovný :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Březen 26, 2010 Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 taky premyslim, jesti ho koupit nebo ne... ale asi se na to vyprdnu :) Jarysek: nevis nekoho v CB, kdo by mi umel udelat koncovku vyfuku? jako vyriznout naraznik a pak si s tim pohrat, aby to tam pasovalo? no ja si to budu delat sam ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 26, 2010 Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 chipmann: prijedu :) ;) ale nechce se mi kvuli tomu az do Usti nebo do Teplic Jarysek: ja tohle sam asi neudelam. Vyriznout naraznik, udelat si nejaky kolinka, aby tam ten vyfuk potom pasoval atd... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Březen 26, 2010 Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 chipmann: prijedu ale nechce se mi kvuli tomu az do Usti nebo do Teplic Jarysek: ja tohle sam asi neudelam. Vyriznout naraznik, udelat si nejaky kolinka, aby tam ten vyfuk potom pasoval atd... tak ja to zkusim a uvidis jak to bude vypadat kdyztak ti to pak udelam ale uz sem delal hodne vyfuku ale resim jestli nemam udelat falesnou koncovku abych nemel zacouzenou prdel :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 26, 2010 Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 no ja budu davat zahlou, nasel jsem takovou, jakou jsem dlouho hledal, tak mam radost :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 26, 2010 Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 no ja budu davat zahlou, nasel jsem takovou, jakou jsem dlouho hledal, tak mam radost ;) dej fotos třeba bych se inspiroval :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Březen 26, 2010 Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 no ja budu davat zahlou, nasel jsem takovou, jakou jsem dlouho hledal, tak mam radost :) si nasel dlouhou a ohlou tu hledam taky dlouho ;) a kde si ji nasel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 26, 2010 Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 foto mas v topiku jinde :) daval jsem ho vys 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 26, 2010 Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 jééé tak to mrskni sem prosíím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 26, 2010 Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 dam to sem klidne, ale nekdo mi minule vyhrozoval varovanim, tak tady nechci zasirat cizi vlakno :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 26, 2010 Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 noo pěkný opravdu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 26, 2010 Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 kdyby nekdo chtel, muzeme se domluvit, az ji budu objednavat... rozmery jsou: 55mm L:250 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 Jarda: Urcite vezmu toho contitecha.Co jsem je do ted pouzival tak naprosta spokojenost. ;-) Nemam duvod menit. Houmik: Ty haaajzle.Takhle jim kecat. Kuci opravdu jsem cekal na postu.Hned jak v noci prijedu dom jdu rozbalovat,vybalovat a montovat.Pak dam fota.Kridlo si porad nejsem jistej jestli jo nebo ne.Ale spis ne.Mam ale v planu protazeni strechy ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 26, 2010 Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 ty joooo :) ja je tady tak hezky nakrmil a oni mi to dlabali... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Březen 26, 2010 Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 ty joooo :) ja je tady tak hezky nakrmil a oni mi to dlabali... tyvoleee... tak to fakt nevim naka hudba? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 26, 2010 Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 ty joooo ja je tady tak hezky nakrmil a oni mi to dlabali... No teda chlape já to sežral :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.