Spooky1 Odesláno Březen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 Tak první kilometry (asi 300) z volantíkem máme za sebou a naprosto supeeer... Jen jsme ho ve finále poposadily o jeden zoubek a budeme ho muset o ten jeden vrátit z5... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Březen 28, 2010 Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 moc pěknej volant :) :) shaním ho už půl roku a nemůžu ho sehnat :( ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Březen 28, 2010 Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 volant parádní :) ta kůže se líp drží a hlavně vypadá o hodně líp než klasický 4ramínko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 28, 2010 Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 kenny: tak sehnat se da :) jen stoji penizky, vid... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Březen 28, 2010 Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 kenny: tak sehnat se da :) jen stoji penizky, vid... no právě že stoji víc než do O2 rs :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 28, 2010 Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 protoze je jich malo :) ale do jednidckovy se ten z OII nehodi, to je aspon muj nazor :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Březen 28, 2010 Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 protoze je jich malo :) ale do jednidckovy se ten z OII nehodi, to je aspon muj nazor :( hodí se tam jen se musí předělat svorkovnice na bag :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Březen 28, 2010 Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 (upraveno) hodí se tam jen se musí předělat svorkovnice na bag :) já si myslim že v o1 nemá co dělat :) je v interiéru jak pěst na oko :( jeden volan do o1 rs jsem ted našel až na tu cenu dobrý ;) http://www.aukro.cz/item972618067_volant_k...2_rs_cupra.html Upraveno Březen 28, 2010 uživatelem kenny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Březen 28, 2010 Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 já si myslim že v o1 nemá co dělat :) je v interiéru jak pěst na oko :( já bych si ho tam klidně dal,mě příjde v pohodě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2010 V tomhle souhlasim z Houmikem.Taky me tam ten z OII nejak nesedi... Jinak ta kuze se urcite lip drzi!!!A koupit se daj.Jen je to bohuzel o tech penezich no... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 (upraveno) Tak a dneska další radost pro Otloukánka... Sic stojí zaparkován v Sokolově tak jsem mu dneska odvezl na komaxit letni kolečka. V neděli je snad obujeme do papuček a hurá s nima na auto... Už se nemůžu dočkat... edit: A už je tady fotooooo: PS: Když jsem je vyzvedával tak byly ještě teplý... Upraveno Březen 31, 2010 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 31, 2010 Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 no vidis bejku, dobry uz se tesim, az to bude na aute. Pristi tyden v utery budu v CB kvuli ty folii na strechu, tak se muzeme domluvit na tech gumach 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 Houmik. Jooo to by mělo jít. Tak já bych přijel autem a mohl by jsi rovnou okouknout kolesa... Měly by být v neděli na autě... Snad budou v pohodě... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Březen 31, 2010 Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 Tomášku,luxusní kolečka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 Tomášku,luxusní kolečka :) Děkuji Žanetko... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Březen 31, 2010 Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 vypadaji krasne... ja sem si ty kola obednal ale nikde nejsou a asi nepudou obednat nevite kde je sehnat? ty ronal R39 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Březen 31, 2010 Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 paráda,vypadaj pěkně a na autě to bude luxus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 31, 2010 Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 Moc hezke pane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 Kucí díky za chválu... Není to úplně dokonalý,ale až budou obutý a s gumama tak se tě pár odrbanejch rantlíků schová... ;-) Mám z nich obrovskou radost. Příští fota budou snad už na autě... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 31, 2010 Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 SPOOKY NÁDHERA ;) CO TO JE ZA BARVA TOHO KOMAXITU ? ZÍTRA JDU NECHAT KOMAXITOVAT KOLA, TAK ABYCH VĚDĚL CO JIM MÁM ŘÍCT. TAKOVÝ ČERNÝ POLOMAT CHCI TOTIŽ TAKY :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 Razty: Řekl jsem že to chci do černýho matnýho ;-) Jsem zvědavej kdy najde konas chvilinku a udělá mě taky to VT... Jsem hrozně zvědavej jak by mohlo autí vypadat... Ale psal že toho má moc... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 31, 2010 Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 SUPER DÍKY :) SEM SE BÁL ŽE KDYŽ ŘEKNU MATNÝ, TAK TO BUDE MATNÝ, ALE TOBĚ SE TO TROCHU I LESKNE A TO JE TAK AKORÁT ;) :) :) JINAK KONWAS JE NA VT MACHR :D BY SE TÍM MOHL ŽIVIT :D VEM SI KOLIK JE TADY ČLENŮ A KDYBY PO NĚM KAŽDÝ DRUHÝ NĚCO CHTĚL HODIT DO VT, TAK TO BY NEDĚLAL NIC JINÉHO JEN SEDĚL U POČÍTAČE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 31, 2010 Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 Tak jak říka Razty kolečka luxus :) a pokud jde o ten mat tak ten chceme s Raztym oba dva ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Duben 1, 2010 Sdílet Odesláno Duben 1, 2010 edit: A už je tady fotooooo:PS: Když jsem je vyzvedával tak byly ještě teplý... Moc pekny Spooky! :o konecne poradnej tuning co? :D Jinak Spooky, ja ted opravdu vubec nestiiham, delam svoje auto.. treba vcera jsem nasadil pofoliovany okna a dnes lepim Octaviusovi Yamahu, takze fakt nevim co driv a jeste dotoho pritelkyne, no jsem cantare every day.. v pondeli ti to zkusim udelat Joo? :D JINAK KONWAS JE NA VT MACHR BY SE TÍM MOHL ŽIVIT :D VEM SI KOLIK JE TADY ČLENŮ A KDYBY PO NĚM KAŽDÝ DRUHÝ NĚCO CHTĚL HODIT DO VT, TAK TO BY NEDĚLAL NIC JINÉHO JEN SEDĚL U POČÍTAČE :D Diky RAZTY, jsi fakt týýpek.. :P ale ja se tiim opravdu zivim! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2010 Moc pekny Spooky! konecne poradnej tuning co? :) Jinak Spooky, ja ted opravdu vubec nestiiham, delam svoje auto.. treba vcera jsem nasadil pofoliovany okna a dnes lepim Octaviusovi Yamahu, takze fakt nevim co driv a jeste dotoho pritelkyne, no jsem cantare every day.. :D v pondeli ti to zkusim udelat Joo? :o Diky RAZTY, jsi fakt týýpek.. :D ale ja se tiim opravdu zivim! Chlape v pohode!!!Zadnej stres.Dyk jsme si to napsali.Nebylo to tady mysleno jako vycitka,ale jako konstatovani. ;-) Vim ze toho mas hodne a respektuji to ;-) Takze v pohode 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Duben 1, 2010 Sdílet Odesláno Duben 1, 2010 Joo dneska jsem na rade já....vám vyfotím mistra připráci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Duben 1, 2010 Sdílet Odesláno Duben 1, 2010 Joo dneska jsem na rade já....vám vyfotím mistra připráci. No ty mi budes pomahat woe.. takze zadny foceni! :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Duben 1, 2010 Sdílet Odesláno Duben 1, 2010 EE, ja mam momentalne lachtani nemoc, takze rucicky nebojte, vy pracovat nebudete.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Duben 1, 2010 Sdílet Odesláno Duben 1, 2010 (upraveno) vypadaji krasne... ja sem si ty kola obednal ale nikde nejsou a asi nepudou obednat :( nevite kde je sehnat? ty ronal R39 moc pěkný :D :) jarysku zkus to tady ;) http://www.svet-pneu.cz/alukola-ronal-r39-49/ Upraveno Duben 1, 2010 uživatelem kenny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Duben 1, 2010 Sdílet Odesláno Duben 1, 2010 moc pěkný :D :) jarysku zkus to tady ;) http://www.svet-pneu.cz/alukola-ronal-r39-49/ tak sem hned napsal a uvidime ale vsude mi psali ze ukoncili vyrobu.. leda ze by je mel nekdo na sklade 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.