Přejít na obsah

Jaryskovo Capuccino

Doporučené příspěvky

ale hovno???jinak moc pekny ty kola...kde si je kupoval??Ja jak koupil nove kola ty co mam tak jsem je objednaval kvuli stredove dire aby byla 57,1 predtim jsem mel 66,6 a porad mi to delalo paseku,tak jsem prodal a koupil nove...prijde mi to rozbalim..koukam nato a zezadu 66,6co???? volam mu hned co to je ze jsem chtel 57,1 tak to meli na netu..nemeli tam ani jinou velikost stredici diry jen tu 57,1 a posle mi 66,6 :wallbash: Rika no na sklade jich bylo hoodne a ja jsem nemohl najit s tou dirou 57,1 tak jsem vam poslal duralove stredici krouzky misto plastovych...aspon neco a kola jsou OK....Pak jsem je nazul a na jednom z tech 4 je strasne moc zavazi..tak mu volam a ten mi rika ze pokud bez gumy nebude na kole vic jak 50 gramu tak je to ok,ja kupil 2 gumy a stejne furt na tom jednom je kolem 100gramu :wallbash: :wallbash: :wallbash: Tak rikal ze to mam zkusit bez gumy ale to uz se mi nechtelo zas sundavat a porad platit :wallbash: :wallbash: :wallbash: Nahovno..clovek si koupi starsi kola..nahovno..koupi nove a taky nahovno..jaj fakt lepsi origo! :lol::palec:

Odkaz ke komentáři

Musíš vyrovnat zrcátku aby dole nezavazelo, vycvakneš ho ten malej rámeček co le kolem zrcátka a jde dolů, aby byl volnější a pak vemeš ideálně jídelní nůž a uprostřed máš takovou pacičku, tak na plocho do té spáry mezi zrcátkuem a krytkou zatlačíš, to hned poznáš kde to drží, a pomůžeš tomu rukou tahem nahoru a pak už jen vyjede.

Odkaz ke komentáři

Neverim tomu ze mu zaplati nazuti a vyzuti :wallbash: :wallbash: se mnou se taky moc nebavili a jeste mi rekli at si to vyzuji a necham to vyvazit bez gumy to jedno kolo! :wallbash: :wallbash: Nato jsem se uz vysral 3krat bych platil!Jeste jsem kvuli tomu kolu koupil nove gumy bo jsem mel starsi a oni v pneuservise ta guma je nejaka spatna..nejde vyvazit..tak jsem jel do KaK pneu jinde kupil nove gumy nechal nasadtit a na tom stejnem miste stejnem kole tak samo hoodne zavazi! :wallbash: :wallbash: Nikdo mi nic neplatil a reklamaci mi rekli ze pouzitej disk nemuzu bratit a ze to mam nechat prevazit bez gumy a pokud to bude koem 50gramu je to v norme..mazec..tohle jsem jeste neslysel... :wallbash:

Kdes koupil ty kola prosim te???jsou fakt pekne a kolik staly?? :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...