Přejít na obsah

Jaryskovo Capuccino

Doporučené příspěvky

No každopádně chrom oloupu, ale mrdat se s tím nebudu, nechám si to nalakovat v lakovně, bude to profi a za cenu matroše co bych musel koupit, a navíc budu lakovat i mřížky nárazníku, a chrom se opravdu loupe, nevím jak bys to chtěl šmirglovat je to velká vrstva, možná flexou, růče bych se na to mohl :lol:

Odkaz ke komentáři

To je presne ono,tady kdyz chces neco po lakovne apod,nikdy nemaji cas,cekat za ty prachy 14 dni,na to nemam nervy a radeji si to udelam sam,jsou samozrejme dily ktere na profi lak musi ale vesmes si poradim sam,s tou maskou mas pravdu,delal jsem ji opravdu cely den,trvalo to ale zase lepsi nez cekat a nutno dodat ze mne to proste bavi...

Odkaz ke komentáři

Mě to sice taky baví, ale sory je to tak, mám lakoše (lakovnu) co lakuje pro 3 servisy škoda, navíc perfekně ovládá všechny škodovácké barvy a zrnitosti, a sory jako držák kapoty za 100,- držák blatasu za 50 blatník 1900,- lišty komplet 600,- v 99,5% kvalitě (zatím jsem neviděl lepší jen prvovýroba) a za tu masku 500,- a doba 2 dny, pokud nelakuju celý auto vždycky vyjde vstříc, mazec výsledek, dobrý ceny, krátká doba a 3km od baráku. Jsou jiné věci co si udělám sám, výměnu motoru, spojky, předělávku na face apod. V tom nikomu nevěřím, všichni to ojebávaj až na pár lidí. A tomu borcovi věřím, takže asi tak ;)

Odkaz ke komentáři

mam tam ledky, asi dní, kupoval jsem ledky na celý auto včetně interiéru zde od superfattyho. v parkovačkách jsem to nahodil na odpory a je to ok, svítí to nádherně. teď mi přijde xenon vedle toho moc žlutej :lool: jen pak ještě více se zvýrazní ta oranžová žárovka pro směrovku, tu vyřešim Silver vision od Philipse a bude klid

kuli zlodějum bych radši bral ty co máš ty než xeny co mam, ale když už je mam tak co :lool:

jinak nádhera, hlavně kola, bral bych jiné než mam, ale když jsem je před rokem koupil nebudu je posílat teď dále přece, ale kdo ví co se časem změní

Odkaz ke komentáři

když to tam dáš bez odporů, tak ti po nastartování motoru bude svítit chyba a nerozvítí se. bohužel u II octávii jsou všechna světle co jsou mimo interiér hlídaná, a musíš mít k tomu odpory

pokud napíšeš superfatymu pošle ti vše co potřebuješ a jen to namontuješ

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann

když to tam dáš bez odporů, tak ti po nastartování motoru bude svítit chyba a nerozvítí se. bohužel u II octávii jsou všechna světle co jsou mimo interiér hlídaná, a musíš mít k tomu odpory

pokud napíšeš superfatymu pošle ti vše co potřebuješ a jen to namontuješ

OII má hlídaný jen přední světla + Zadek a zadní spz jinak do interiéru + osvětlení zrcátek můžeš dat bez odporu !

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...