Guest s-dily.cz Odesláno Červen 7, 2012 Sdílet Odesláno Červen 7, 2012 Vsechny zdravim, chtel bych Vam predstavit moji kazdodenni kamaradku a vernou pritelkyni, ktera semnou travi vetsinu casu na cestach :) Je to Skoda Octavia kombi 1,9 TDI ASV 81kw (chip na cca 100kw), Byla vyrobena v roce 2001 a od te doby uz ujela pravych 300 000km.Ma takovou beznou vybavu 4xel. okna, climatronic, destovy senzor,ASR atd atd. Predtim jsem mel benzinovou 1,6 75kw v sedanu a taky stribrnou, musim dat za pravdu, ze je diesel skutecne lepsi. Mnoho veci jsem si vzal s sebou z predchozi Octavky, takze jsem se stehoval "s nabytkem" :)) Co je jinak oproti serii: RS volant sedacky z tour 2008, vzor ONYX SMD diody vsude, kam to jde :) 17" ALU loketka subwoofer, komplet vymenene repro, hraje to prijemne ted. Trochu te reklamy ( polep vozu ) Neni toho moc, ani toho moc neplanuju snad jen kozenou radicku, folie, xenony a to by asi stacilo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ghostrider Odesláno Červen 7, 2012 Sdílet Odesláno Červen 7, 2012 Pana i oktavku znam, konecne jsi se pridal :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest s-dily.cz Odesláno Červen 8, 2012 Sdílet Odesláno Červen 8, 2012 Ahoj,ahoj :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.