Přejít na obsah

Kachnička RS TDI PD

Doporučené příspěvky

Začalo to dost nevinně, když mi volal Táta, že objevil na Netu tuhle stříbrnou potvůrku už po telefonu mi bylo jasné, že to je ten správný kup a splnuje veškeré mé předpoklady a jel jsem se z Prahy podívat do Plzně.Tam bylo rozhodnuto a odvezl jsem původního majitele domů a zpátky do Prahy už jsem frčel s Kachničkou :-)

Jediné co mě mrzelo bylo to, že jsem měl 2 měsíce přestavěného Golfa 3 (kompletně exteriér včetně celolaku) takže dost penízků, které jsem si ani v tom autě neužil, ale větší auto jsem chtěl už delší dobu.

Tahle stříbrná krasavice je z Německa a tudíž má pár věcí navíc... Samozřejmě měla a má pár vad na kráse ale to spravý čas....

Motor:

1.9 TDI PD 96KW (130PS) zatím bez velkých úprav jen je odebráno zpětné vedení do EGR ventilu a ventil řádně vyčištěn.

Podvozek:

přední náprava z RS

originál podvozek RS

Interiér:

komplet sedačky sport paket (orig. škoda), volant a budíky z RS plně funkční cejchovány

Zadní část kastle výztuhy origo z RSka (paráda je to znát při průjezdu zatáčkami)

Exteriér:

RS paket

Zadní koncovka Fabia RS

Plány do budoucna:

Brzdy - předek + zadek RS

Alu disky - ASA GT1 17"x8J

Pneu Dunlop SP Sport MAXX 225/45 R 17 V

To jsou mé prioritní věci zbytek časem...

post-160-1245705479_thumb.jpg

post-160-1245705487_thumb.jpg

post-160-1245705495_thumb.jpg

post-160-1245705504_thumb.jpg

post-160-1245958087_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ten černý čudlík je předpokládám asi po kamerce, která tam byla.Předchozí majitel neuměl ani trochu parkovat, protože disky byli osekané neskutečným způsobem a na zadnímnárazníku je popraskaný lak.Budu to řešit až toho bude víc jinak to nemá smysl se vzrušovat na čudlík to nejezdí :-)) Taky mě tam od začátku se.... ale zvykl jsem si

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...