magnum67 Odesláno Srpen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2012 Tak jsem se konecne dovolal do toho bordelu autodily.cz,arogantni zcela v pazi zakaznika majici jednani,byt tam osobne,nedopadlo by to dobre,pry veskere zbozi kontrolujou,uz od nich nekoupim ani hrebik... Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 7, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2012 Já od nich dostal vždy vše ok, tak soráč, že jsem ti hodil ten odkaz od nich :wallbash: Když tak vidím to jednání, tak od nich už taky nic neberu. Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 7, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2012 ahoj..koukal jsem ted na tu fotku..je to dobry ale..radeji ty mracitka dej do barvy..myslim si ze by to uz nebyl decent ale prehnane..muj nazor..dej je do barvy a bude to fakt peknejsi k te masce se bude hodit ta strecha!! Ale klidne si to udelaj jak chces ty! Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Srpen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2012 martin52-v pohode,moc ti dekuju za odkaz,mam radost ze lizo je na aute i kdyz s problemy,jejich chovani je ale opravdu na urovni prasat,vytocili mne jako uz dlouho nikdo...princes-jo taky jsem to nechal prolezet hlavou a myslim ze barva auta bude dobra volba... Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 7, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2012 Presne tak dej je do barvy a cerna strecha!!Bude to tak vic cool a elegantnejsi nez cerne ty mracitka..nema se nic prehanet! Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Srpen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2012 JJ ale po strese jeste bude velke premysleni o kolech,bud je fiknu na tu bilou perlet nebo koupim bila kola,myslim ze to bude sluset,co rikas... Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 7, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2012 Videl jsem kola v mmtuningu.cz v bile perleti..k te tvoji barve :prcprc: fakt nemam co dodat 19tky?? :prcprc: :palec: To by tuhle karu nikdo neprehlednul a vis kolik bys mel kolemjdoucich obdivovatelu?? Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Srpen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2012 Ty jooo,19 ale to mne ty podlozky prorezou diru do sedacek :lool: ...ale vypada to s tema podlozkama fakt hezky,dneska jsem na to cumel pul hodiny v kuse,jak pako...musim tam o vikendu nejak zklepat pripadne urezat ty spoje blatniku s naraznikem... Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 7, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2012 aha..to jo no ale 19tky k tomu fakt supa kamo..a v perleti??Nevidel jsem oktu co by to mela..tak bud prvni! Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Srpen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=4nII3myFqqs Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 7, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2012 Tak to doufám, že tak trojková octa vypadat nebude. Nelíbí, ze zadu to vypadá jak mondeo a taky už tomu mohli dát nové znaky. :wallbash: Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Srpen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2012 Mluvis mi z duse... Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 7, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2012 To uz je stare video...takhle to vypadat nebude..je to jak ford s necim dohromady...fakt hnus!! Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 8, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2012 Taky preji vse nej k pul kulatinam :pivo: Poradne to oslav!! At se ti splni vse co si prejes!! Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Srpen 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2012 Diky moc kluci! Kamosovi dneska delali folii antracit... Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 8, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2012 hmmm pekna kara!!! Kolik to vyslo nevis?? Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 8, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2012 dobry!! jak dlouho to trvalo?? Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Srpen 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2012 Delali mu to ve Zline,meli to od vcerejska...tady je hracka co jsme na ni radili v zime,on je blazen a vzdycky kdyz se mu neco libi tak si to poridi ale je s tim fakt sranda kamo... Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 8, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2012 ty ctsrkolky to je dobra prdel..mate to s pasama..jake to je oproti kolum v zime..asi o hoddne vetsi zaber a vic vyjedes vid??Takove blbosti mam taky rad!! Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Srpen 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2012 Presne jak rikas,jestli te to zajima,mrkni na tohle,to jsem tocil v zime,kdyz mu tam ty pasy davali... Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Srpen 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2012 JJ...uz se mu povedlo zavarit spojku... Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Srpen 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2012 Tak uz jsem se definitivne rozhodl,o vikendu bude uvedeno v realitu toto...chtelo by to jeste kola,lehkej limec a bila perlet... Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 8, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2012 :pivo: :palec: rozumné rozhodnutí Odkaz ke komentáři
Skrabi Odesláno Srpen 8, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2012 Ty bílá kola ji budou slušet. Tady je Octa ze srazu v Doksech s podobnou barvou a bílíma kolama. Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Srpen 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2012 Ty jo,diky moc za fotku,nemohl jsem nikde nic podobneho sehnat,konecne muzu porovnat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Srpen 9, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2012 Nevim ta kombinace například s tou bílou střechou mi absolutně nic neřiká.. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky