Přejít na obsah

Muj modrej darecek

Doporučené příspěvky

Tak jsem jeste rozebral ty cerne mrizky na narazniku a dal je doporadku,uz nejsou zasle,dal jsem cerny mat a jeste jsem dal na radu a zrovna jsem dal do kupy spodek origo narazniku,byl odrenej,pri te prilezitosti jsem dal do laku lizadlo,protoze fakt v te cerne zanikalo,takhle je vyraznejsi.Nevite nekdo co to je za cidlo nebo kterej cert,co je schovane za tou mrizkou jak ukazuje sipka na obrazku4?

post-8583-0-76130100-1345357861_thumb.jpg

post-8583-0-56109700-1345357869_thumb.jpg

post-8583-0-08032300-1345357883_thumb.jpg

post-8583-0-22936800-1345358215_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Nevypada to spatne....cerna byla taky hezka!!!Jinac to se nemas ani ptat ze jdes vzbudit kamosku uz davno tady meli fotky byt! :lol::pivo:

Tam neni cidlo..je to na tazne oko!!oddelas krytku a nasroubujes tazne oko,nebo se pletu?? :palec:

nene,tam je za tou mrizkou takove cidlo a vedou z neho draty...to cerny lizadlo fakt zanikalo,takhle je vyraznejsi...ja vedel ze uz budes vzhuru,mala radi brzo,vid...no kamoska mne pekne servala.ze vecer ji nikam nevezmu a pak otravuju brzo rano s kravinama,tak jsem utrel :wallbash:

Odkaz ke komentáři

sem zvedav jak vypada na zivo :palec: tak doufam ze dorazis :D

Chlape vubec nevim,zatim je to ohrozene...

krásny kombajn :palec: ...aj ked tie kolesá mi tam nepasujú,ale to je len moj bezvýznamný názor...podla toho ako si to auto zrobil si možno mal ostat pri továrenských papučiach :pivo:

Diky,jinak ty kola se mi na aute opravdu libi mnohem vic nez neptuny...

Odkaz ke komentáři

magnum >> na ten sraz musíš dorazit, protože tam odmítám být sám jako jediný ze škaredýma kolama :lol: :lol: :lol:

Kamarade moc rad bych,uz kvuli tomu ze te v tom prece nemuzu nechat sameho :lool:

Auto na tech fotkach vypada opravdu skvele!!! :palec: :palec:

Diky kamo :rolleyes:

Ty kola jsou O.K. :palec: Co říkají policajti na ty zadní lampy.

Chlape zatim po Praze zadny problem,jen mne zatim dvakrat jen tak okukovali...
Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...