zod1k Odesláno Červenec 6, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2012 Ahoj nevíte někdo čím může být to, že mi samo od sebe začne blikat auto ? Řekl bych že to dělá když necham poodevřená okénka u auta a auto zamknu, ale zase to není pokaždé... Prostě poodevřu okenka, zavřu dveře zamknu auto a najedou kouknu z okna na auto a blikají mi vystražná světla... Stačí pak auto odemknout a znovu zamknout a je klid... Máte s tím někdo nějake zkušenosti ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červenec 6, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2012 No to bude asi tím že tam máš origo alarm ne ??? A vnitřní hlídání zapnuté takže stačí aby ti tam něco vlítlo (moucha ,povučina ) a začnr to blikat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Červenec 6, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2012 to je to tak citlivé? Taky občas přijdu k autu, které mi bez důvodu bliká všemi blinkry( bez zvuku, jen blinkry). Myslel jsem si, že to je nějaká chyba...Takže to vypadá, že tam mám alarm:-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zod1k Odesláno Červenec 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 No to bude asi tím že tam máš origo alarm ne ??? A vnitřní hlídání zapnuté takže stačí aby ti tam něco vlítlo (moucha ,povučina ) a začnr to blikat Tak alarm mě taky samozřejmě napadl, ale netušil jsem že to je tak citlivé... Jenže kdyby to byl alarm tk by se zase mělo něco dít a někdo by měl přijet ne ? :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 a kdo by přijel? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zod1k Odesláno Červenec 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 to nevím, na něco ten alarm musí být napojenej ne ? :) Nevím přesně jak to funguje mam octavii nově necelý měsíc.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 je to napojený an sirénu a blinky, takže to houká a bliká. Jestli to nemáš napojený na PCO tak nikdo nepřijede :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 (upraveno) přesně tak a pokud je sirena vypla tak ti auto nebude houkat a nebo pokud ti odešla což je právě můj případ tak ti bude jen tak slabounce pípat že to stejně není slyšet Upraveno Červenec 7, 2012 uživatelem chipmann 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zod1k Odesláno Červenec 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2012 aháá, tak vám děkuju pánové, zkusim to nějak pořešit :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.