Přejít na obsah

zod1k

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

zod1k's Achievements

0

Popularita

  1. zod1k

    STREAM

    Zdravím, mám ve své Octavii original radio STREAM, bohužel mi docela vadí, že neumí přehrávat MP3 a nemá ani AUX. Chci se teda zeptat jestli když koupím STREAM MP3 radio a vyměním ho tak jestli bude vše fungovat tak jak mám, nebo to bude jako v případě BOLERA kde se musí měnit řídící jednotka na park. senzory a klimu. Děkuji ta odpověď
  2. na kolik taková výměna cca výjde ? :)
  3. Tak je to asi fakt snimac kapoty, ale potreboval bych aby kontrolka zhasla nez ho vymenim. Nepomůže treba odpojit baterku? Nebo jde vymazat pres diagnostiku?
  4. Vymenim ho doma? Nebo se musi rozebrat pul auta? :-)
  5. Ahoj, rozsvítila se mi kontrolka hladiny oleje... Koukl jsem na hladinu oleje a vážně tam bylo míň tak jsem olej dolil na predepsanou hodnotu, ale kotrolka nezhasla. V Manuálu je napsáno že když otevřu kapotu na dýl jak 30s měla by zhasnout, ale mně nezhasíná ani po dolití ani po 5 minutách otevření kapoty.Nevíte co s tííím prosím ? :)
  6. Diky moc pánové, hlavně mi jde o to, aby to umělo mp3 :))
  7. Ahoj, prosimvás může mi někdo napsat jaka originalni autoradia se davali do O1 ? Potřeboval bych hlavně jejich nazvy aby se pak dali najit na bazarech atd... Vím že bylo Symphony, ale ještě jsou určitě další i s navigací a CD měničem... prosím teda o výpis těch radií pokud někdo ví :) děkuji
  8. Ještě mam dotaz, nemaji park. senzory svoji vlastní řídící jednotku ? ... Protože dnes mi zase pro změnu blbla pravá strana :( Jestli nemuže být chyba v ní... nebo do čeho je to napojené ?
  9. ja jsem auto nelakoval, tak nevím... ale škrábat barvu ze senzoru se mi moc nechce :D
  10. chipmann - prodávájící mi tvrdil že 100% ano... Stanson - to mě taky napadlo, ale měj jsem senzory vyndané a namířené do volného prostoru, i jsem s nima mlel a reakce žádné, prostě to řve !
  11. Ahoj, mam OII s parkovacími senzory v predu i zadu, ale bohužel ve předu mi senzory dost blbnou, konkretně levá strano... Ihned jak se aktivují senzory, začnou pípap jakoby před nimi něco bylo a řve to furt a nepřestane je to decala síla :D, myslel jsem že je špatný parkovací senzor tak jsem koupil nový (použitý) napichl jsem ho tam, ale dělá to furt to stejný... nevite kde by ještě mohla být chyba ? ... Ještě mě napadlo odpojit přední senzory uplně protože je moc nepoužívám, ale když odpojím přední nefungují i zadní, jde tohle nějak pořešit ?
  12. aháá, tak vám děkuju pánové, zkusim to nějak pořešit :))
  13. to nevím, na něco ten alarm musí být napojenej ne ? :) Nevím přesně jak to funguje mam octavii nově necelý měsíc..
  14. Tak alarm mě taky samozřejmě napadl, ale netušil jsem že to je tak citlivé... Jenže kdyby to byl alarm tk by se zase mělo něco dít a někdo by měl přijet ne ? :))
×
×
  • Vytvořit...