Přejít na obsah

Plzeňský kraj


mirnovak1

Doporučené příspěvky

  • o 3 týdny později...

Zdary klucí, vzhledem k tomu, že Vitto uvolnil soubor s reklamou na sraz v Žamberku, budu si s největší pravděpodobností dělat reklamu na vlastní náklady v reklamce. Měl by někdo zájem? Nechal bych jich udělat více a cena by šla o něco dolů a mohly by jsme si to pak předat na regio. srazu v Plzni. Měl by někdo zájem? Pravděpodobně budu objednávat někdy v půlce dubna. .. ;)

 

Upraveno uživatelem marekstod
Odkaz ke komentáři

Díky za info :-) Jinak lak by ti možná rozleštily v Merklíně u Přeštic v autolakovně. Já už se tam ptal na kolik by cca vyšla rozleštit moje OI combi a řekly že tak okolo 2000kč. Ale ještě jsem tam nebyl tak zkušenosti nemám, ale jak říkám, je to autolakovna a autoklempířství v jednom, tak si myslím že by to nemuselo být marný...

Odkaz ke komentáři

No já snad v neděli už na letních... :-) čeká mě teď spousta práce na autě. Výměna zámku PZ dveří, výměna oleje a filtrů.. oprava pátých dveří.. puchýřky kolem lišty osvětlení SPZ, výměna klima kompresoru , detailní čištění interiéru, detailní čištění - leštění a ošetření laku, a když budou ještě nějaké korunky navíc tak podvozek.. chtel bych jí trochu pustit k asfaltu :-)

 

 

Jedeš na ten workshop jooo? Taky jsem nad tím přemýšlel... měl by jsi kdyžtak volno v autě?

Upraveno uživatelem marekstod
Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...